Реклама / Ads
0| 4362 |19.10.2016 Президентски избори 2016

ПП ГЕРБ – Видин проведе поредица от срещи в населените места на общината

.
България има нужда от устойчивост и стабилност, за да живеят българските граждани по-добре, за да продължим да имаме авторитет сред нашите европейски и световни партньори, за да имаме стабилна икономика и работни места. Затова е много важен резултатът от предстоящите избори на 6 ноември. Ние избираме не просто президент и вицепрезидент на България, избираме пътя, по който ще върви България. Убедени сме, че жителите на община Видин ще подкрепят Цецка Цачева и Пламен Манушев и на 6 ноември ще гласуват с номер 17 в бюлетината.
 
Това казаха членове на общинското ръководство на ГЕРБ-Видин по време на срещите си с жители на селата Капитановци, Майор Узуново и Новоселци. Организационният секретар на ГЕРБ – Видин Християн Христов бе категоричен, че Цецка Цачева може и ще бъде истински обединител на нацията. „Така, както умее да води диалог с представители на всички партии в 43-то Народно събрание, за да се вземе най-доброто решение в полза на българските граждани”, каза Христов.

Той призова хората да гласуват с мъдрост и разум и да не се поддават на манипулации и внушения. В отговор на въпроси на жителите на Капитановци, Майор Узуново и Новоселци, организационният секретар и общински съветник от ГЕРБ – Видин Християн Христов коментира и актуалните теми за общинската охрана, сметосъбирането, сметоизвозването, осветлението и озеленяването на населените места. „Само преди няколко дни, на 2 октомври, жителите на с. Капитановци категорично избраха партия ГЕРБ и показаха, че са избрали правилния път за развитие на своето населено място. Да обединим хората, да престанем да ги противопоставяме, за да изпълняваме партийни интереси и повели, да заставаме с лицата си и да бъдем честни пред българските граждани. Това е политиката на ГЕРБ и това е начинът, по който партия ГЕРБ печели избори-без игри и без уговорки”, категоричен бе членът на общинското ръководство на ГЕРБ-Видин и общински съветник Емилиян Енчев.

Представителите на ГЕРБ подчертаха важността на добрата съвместна работа между местната и държавна власт. „Тази година към Северозападна България бяха насочени над 100 млн.лв. Трябва да продължим да работим със същата скорост и в същата посока, с реални политики в полза на хората”, каза Албена Георгиева. Тя бе категорична, че представителите на ГЕРБ ще продължат срещите си с хората от всички населени места, без значение от броя на жителите им. „Това е нашият начин да представим себе си. Хората ни благодарят за това, че поемаме конкретни ангажименти и отчитаме свършеното. Радвам се, че не очаквате от нас да очерняме опонентите си”, каза още Георгиева.

Общинският съветник от ГЕРБ – Видин Валери Василев акцентира върху необходимостта община Видин да се стабилизира финансово. „Не напразно премиерът Бойко Борисов прави всекидневни компромиси в името на стабилността. Стабилност означава сигурност, а това ще доведе до по-добър живот за хората”, каза Василев. Общинският съветник от ГЕРБ припомни, че държавата е подпомогнала община Видин с 2 млн. лева под формата на безлихвен кредит. „По този начин общината разплати част от задълженията си към най-големите си кредитори. Бяха вдигнати запорите и общината получи възможност да изпълнява своите функции”, каза още той. Според Василев по този начин ГЕРБ и като местна, и като държавна власт изпълнява поетия към жителите ангажимент общината да се стабилизира финансово.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3531 |13.10.2016 ПП ГЕРБ-София ще проведе работна среща с евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова на тема „Предприемачество и инвестиции в нашия град“ . 0| 4065 |13.10.2016 ПП ГЕРБ - район ”Сердика” проведе работна среща във връзка с кампанията за президент и вицепрезидент на Република България . 0| 3903 |11.10.2016 Цачева във Видин: Нацията има нужда от единство, искаме доверието на всички български граждани

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads