Четвъртък, 19 Октомври 2017, 10:30
Frognews
0| 2964 |19.10.2016

ПП ГЕРБ – Видин проведе поредица от срещи в населените места на общината

.
България има нужда от устойчивост и стабилност, за да живеят българските граждани по-добре, за да продължим да имаме авторитет сред нашите европейски и световни партньори, за да имаме стабилна икономика и работни места. Затова е много важен резултатът от предстоящите избори на 6 ноември. Ние избираме не просто президент и вицепрезидент на България, избираме пътя, по който ще върви България. Убедени сме, че жителите на община Видин ще подкрепят Цецка Цачева и Пламен Манушев и на 6 ноември ще гласуват с номер 17 в бюлетината.
Това казаха членове на общинското ръководство на ГЕРБ-Видин по време на срещите си с жители на селата Капитановци, Майор Узуново и Новоселци. Организационният секретар на ГЕРБ – Видин Християн Христов бе категоричен, че Цецка Цачева може и ще бъде истински обединител на нацията. „Така, както умее да води диалог с представители на всички партии в 43-то Народно събрание, за да се вземе най-доброто решение в полза на българските граждани”, каза Христов.

Той призова хората да гласуват с мъдрост и разум и да не се поддават на манипулации и внушения. В отговор на въпроси на жителите на Капитановци, Майор Узуново и Новоселци, организационният секретар и общински съветник от ГЕРБ – Видин Християн Христов коментира и актуалните теми за общинската охрана, сметосъбирането, сметоизвозването, осветлението и озеленяването на населените места. „Само преди няколко дни, на 2 октомври, жителите на с. Капитановци категорично избраха партия ГЕРБ и показаха, че са избрали правилния път за развитие на своето населено място. Да обединим хората, да престанем да ги противопоставяме, за да изпълняваме партийни интереси и повели, да заставаме с лицата си и да бъдем честни пред българските граждани. Това е политиката на ГЕРБ и това е начинът, по който партия ГЕРБ печели избори-без игри и без уговорки”, категоричен бе членът на общинското ръководство на ГЕРБ-Видин и общински съветник Емилиян Енчев.

Представителите на ГЕРБ подчертаха важността на добрата съвместна работа между местната и държавна власт. „Тази година към Северозападна България бяха насочени над 100 млн.лв. Трябва да продължим да работим със същата скорост и в същата посока, с реални политики в полза на хората”, каза Албена Георгиева. Тя бе категорична, че представителите на ГЕРБ ще продължат срещите си с хората от всички населени места, без значение от броя на жителите им. „Това е нашият начин да представим себе си. Хората ни благодарят за това, че поемаме конкретни ангажименти и отчитаме свършеното. Радвам се, че не очаквате от нас да очерняме опонентите си”, каза още Георгиева.

Общинският съветник от ГЕРБ – Видин Валери Василев акцентира върху необходимостта община Видин да се стабилизира финансово. „Не напразно премиерът Бойко Борисов прави всекидневни компромиси в името на стабилността. Стабилност означава сигурност, а това ще доведе до по-добър живот за хората”, каза Василев. Общинският съветник от ГЕРБ припомни, че държавата е подпомогнала община Видин с 2 млн. лева под формата на безлихвен кредит. „По този начин общината разплати част от задълженията си към най-големите си кредитори. Бяха вдигнати запорите и общината получи възможност да изпълнява своите функции”, каза още той. Според Василев по този начин ГЕРБ и като местна, и като държавна власт изпълнява поетия към жителите ангажимент общината да се стабилизира финансово.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне със служители на предприятие в София 0| 6231 |08.11.2016 . Владимир Тошев, ГЕРБ - Видин: Не можем да позволим езика на омразата да бъде водещ там, където трябва да говорим за политики 0| 6336 |08.11.2016 . Ген. Радев: Цачева се опитва да превърне личната си загуба в национална трагедия 10| 10714 |07.11.2016 . Ген. Радев: В безсилието си опонентите ми търгуват със страха 0| 6310 |07.11.2016

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах