Реклама / Ads
0| 3666 |29.10.2016 Президентски избори 2016

Кандидатът за кмет на „Младост“ с № 25 ген. Стефан Стефанов: Убеден съм, че общите ни действия с ген. Радев ще постигнат успех!

.
”Настъплението се води най-добре, когато има сигурно въздушно прикритие”. Това заяви кандидатът на БСП Лява България за кмет на район ”Младост” ген. Стефан Стефанов при разговора си с кандидата за президент на България ген. Румен Радев.
 
Двамата се срещнаха с граждани и симпатизанти в градинката при пазара в "Младост-1". След това заедно пазаруваха от сергиите на производителите и разговаряха с тях, за да чуят проблемите им.

"Изкарването на преден план на двама генерали никак не е случайно, заяви ген. Стефанов. - При това той е летец, а аз съм сухопътен офицер. Настъплението се води най-добре, когато има сигурно въздушно прикритие. Познавам отлично ген. Радев и съм сигурен в него. Убеден съм, че общите ни действия ще постигнат успех!"

Ген. Стефан Стефанов посочи точните качества, които са необходими на един кмет, за да стига до добри резултати в работата си. "Трябва смелост, трябва отстояване на позициите, трябва последователност, твърдост и най-вече - аргументирани доводи, обясни той. - Аз притежавам всичко това. И най-вече доводи, за да отстоявам интереса на гражданите на "Младост". Сигурен съм, че администрацията на Столична община няма как да се противопостави на аргументираните доводи".

Кандидатът за кмет на район "Младост" заяви, че ще направи пълна ревизия на дейността на общинската администрация, след като бъде избран. "Искам да видя какви предложения са постъпвали от "Младост" в Столична община. И съответно защо не са изпълнени, заяви ген. Стефанов. - Първата ми и основна задача ще бъде да се справим с огромния проблем с презастрояването в района. Трябва да успокоим обществеността. Ще обърна особено внимание на комуникацията с инвеститорите, които имат намерения да строят в "Младост". Задължително е да има добър диалог между нас". 

Ген. Стефан Стефанов, който е с № 25 в бюлетината добави, че администрацията в района трябва да бъде по-активна и ангажирана при решаването на проблемите на гражданите. Той отбеляза още, че сред основните му приоритети ще бъдат сигурността и справянето с битовата престъпност в "Младост".

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3331 |27.10.2016 Йотова: Борисов иска за пореден път да яхне президентската институция Цецка Цачева може само да слуша партийния си началник, не и да защити националния интерес, смята кандидатът за вицепрезидент . 0| 3172 |27.10.2016 Ген. Стефан Стефанов: Ще бъда кмет, който изразява волята на хората в „Младост“ . 0| 3731 |24.10.2016 Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев: Ще работя за сигурността и отбраната. Няма да предам България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads