Реклама / Ads
0| 3302 |07.10.2016 Президентски избори 2016

Паунова: Дигиталните технологии промениха напълно комуникационния сектор

.
В четвъртък, 06 октомври 2016 г., евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова бе основен говорител на заключителната част на двудневната конференция на асоциацията на професионалистите, работещи в сектора на обществените комуникации в Югоизточна Европа SEECOM (South East Europe Public Sector Communication Association). Ева Паунова бе поканена от организатора, фондация „Конрад Аденауер”, да изнесе лекция на тема „Европейските лидери в дигиталната ера“.
 

„Дигиталните технологии промениха из основи комуникационния сектор. Те ни позволяват непрекъснат, удобен и бърз достъп до информация по всяко време и чрез различни устройства“, заяви г-жа Паунова в речта си. Тя отчете засилваща се роля на платформи като Фейсбук, Тиутър, Снапчат и Инстаграм като инструменти за комуникиране на дейността на политиците от ПП ГЕРБ и ЕНП.

 

Българският евродепутат посочи ГЕРБ като пример за прилагане на технологиите в своята комуникация и в политическите си кампании. Г-жа Паунова подчерта, че социалните медии и приложенията за мобилни устройства са важен елемент и от предстоящата предизборна кампания в подкрепа на кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

SEECOM събра в Брюксел ПР-и от цяла Югоизточна Европа. Сред говорителите на конференцията бяха още Щефан Геролд, ръководител на брюкселския офис на KAS, Огнян Златев, председател на SEECOM и ръководител на представителството на Европейската комисия в България, Тодор Чобанов, заместник кмет на София, Гонзало Лобо Хавиер, зам. председател на Европейския икономически и социален комитет и Карл-Хайнц Ламберц, зам. председател на Европейския комитет на регионите.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7600 |20.06.2022 Политологът Тончо Краевски: Провал на ПП ще върне електорат на ”Демократична България” . 1| 2812 |05.10.2021 Красен Станчев: Ще има политически последици за партии от ”Досиетата Пандора” . 0| 7469 |08.11.2016 Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне със служители на предприятие в София . 0| 7689 |08.11.2016 Владимир Тошев, ГЕРБ - Видин: Не можем да позволим езика на омразата да бъде водещ там, където трябва да говорим за политики

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads