Реклама / Ads
0| 3826 |18.10.2016 Президентски избори 2016

Павел Христов: Няма по-компетентен тандем от Цецка Цачева и Пламен Манушев

.
Павел Христов
Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ е най-добрата и няма по-подготвен и по-компетентен тандем от Цецка Цачева и Пламен Манушев. Това заяви по време на среща с граждани в район „Одесос” народният представител и административен секретар на ПП ГЕРБ-Варна Павел Христов.
 

„Цецка Цачева се доказа като политик. Два мандата като председател на НС е нещо, с което няма кой друг политик в държавата да се похвали. Два мандата тя успява да балансира работата на Народното събрание в един нормален темп. Като председател тя успя да проведе интерпарламентарни срещи с голяма част от парламентите по света. Цачева е брилянтен юрист, а едно от основните качества на президента е именно правото на вето. Разбирайки законите на републиката, той трябва да има обективната възможност да използва това право, без да влага популизъм”, заяви Христов. Той изрази становище, че в размирната обстановка в световен мащаб е от особено значение кой ще бъде главнокомандващ на българската армия.

 

„ПП ГЕРБ е подготвена и тук-вицеадмирал Пламен Манушев е един от най-достойните офицери на българските ВМС, военен от кариерата, с богат международен дипоматически опит. Има няколко години като военно аташе, както и опит като заместник-командващ на Генералния щаб – една позиция, която  му дава поглед не само към българските ВМС, а и към другите родове войски в държавата”, каза народният представител и бе категоричен, че двамата кандидати на ГЕРБ ще работят прекрасно с изпълнителната власт.

 

Павел Христов коментира още, че през последните дни Народното събрание се е превърнало в арена на безплатна партийна пропаганда и опонентите на ГЕРБ правят всичко по силите си да откажат все още неориентираните гласоподаватели.

„За съжаление и на тези избори наблюдаваме симптоматиката на „Костинброд”, коментира Христов.

 

Той изтъкна, че  у хората умишлено се създава впечатление, че след преустановяване на пленарните заседания, парламентът е спрял да работи. „Работата на парламента има няколко основни измерения – и само едно от тях включва работа в зала. През останалото време депутатите имат редица ангажименти – и в избирателния район, и в институциите на изпълнителната власт, и в парламентарните комисии. Реалното изковаване на законите се случва именно в тези комисии, които към днешна дата работят без прекъсване”, добави още народният представител от ПП ГЕРБ.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4121 |20.09.2016 Иво Христов: Целта е Европейският съюз да бъде слаб, за да бъде манипулиран . 0| 4269 |07.07.2016 Следователят Христов: Нямам отношения с Митьо Очите, не съм вземал пари от него . 2| 8667 |01.07.2016 Иво Христов: Великобритания напуска заради договора с Канада

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads