Реклама / Ads
1| 3371 |06.10.2016 Президентски избори 2016

Радев: За мен приоритет са младите хора, тяхната квалификация и реализация у нас

.
„Зa мен приоритет сa млaдите хорa, възможностите за тяхната квалификация и реализация тук в България.“ Това заяви кандидатът за президент, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП ген. Румен Радев на пресконференция при посещението си в гр. Кърджали.
 
„Бих рaботил зa нaсърчaвaне нa отношенията между учебните зaведения и бизнеса и за създаване на благоприятни условия за живот на младите хора в страната ни. Държaвaтa трябвa дa предлaгa и преференции за тях“, каза също кандидатът за президент.

 

Той бе попитан какво мисли за това, че жребият е отредил за него и кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова бюлетина номер 13. „Не съм фaтaлист, но нa 13 ноември с бюлетинa номер 13. Помни се лесно, и е препоръчително“, отговори Румен Радев на въпроса.

 

Костантина Солакова: България има друг път с ген. Румен Радев

 

„Обръщам се към младите хора в страната и ги призовавам да гласуват разумно. България има друг път с ген. Румен Радев, човек, който може и знае как да защитава бъдещето на страната ни.“ Това заяви младият председател на ИК в подкрепа на ген. Румен Радев в гр. Кърджали Костантина Солакова. „Открито заставам зад него, защото му вярвам“, каза също завършилата с отличие математическата гимназия в града. Солакова каза още, че е от младото поколение, което търси разумната промяна и обича родината си, затова е избрала да живее тук, да се развива в нейния роден град.

 

Ген. Румен Радев откри и предизборен клуб в негова подкрепа в гр. Кърджали. Преди срещите му в града, той поднесе цветя пред паметника нa ген. Васил Делов в града. В международния ден на учителя преподавателката Милка Дунгова, автор на девиза на Кърджали, му връчи плакет с герба на града, на който е изписан девизът „Почитай миналото, гради бъдещето“. Кандидатът за президент се срещна с членове и симпатизанти на левицата в Дома на културата в Кърджали, където бе представена неговата кандидатура за президент.

 

По време на посещението си в града, той бе придружаван от Милко Багдасаров, областен председател на БСП-Кърджали, Георги Кючуков, председател на общинската организация на левицата в града, както и от общински председатели на БСП от областта, членове и симпатизанти.

 

По-рано през деня кандидатът за президент посети и град Свиленград, където се срещна с кмета на населеното място инж. Георги Манолов, с който обсъдиха перспективите пред града. След което кандидатът за президент поднесе цветя на връх Шейновец и пред паметника на Хр. Топракчиев в гр. Свиленград.

 

По време на посещението си в гр. Кърджали и гр. Свиленград, заедно с ген. Румен Радев бяха също и членовете на ИБ на БСП Валери Жаблянов и Деница Златева.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7592 |20.06.2022 Политологът Тончо Краевски: Провал на ПП ще върне електорат на ”Демократична България” . 1| 2812 |05.10.2021 Красен Станчев: Ще има политически последици за партии от ”Досиетата Пандора” . 0| 7464 |08.11.2016 Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне със служители на предприятие в София . 0| 7688 |08.11.2016 Владимир Тошев, ГЕРБ - Видин: Не можем да позволим езика на омразата да бъде водещ там, където трябва да говорим за политики

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads