Реклама / Ads
0| 3687 |22.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Долни чифлик: Няма да допусна да има конфликти между държавните институции и местната власт

.
Долни чифлик
Няма друга партия, освен ГЕРБ, която да дава възможност за развитие на всички можещи и знаещи хора, без значение от техния пол или етнос. Доказателство за това е доверието, което аз и кмета на Долни чифлик Красимира Анастасова получихме от премиера Бойко Борисов и от председателя на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.
 

Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жителите на Долни чифлик. На срещата присъстваха и жители на община Бяла.

Цачева подчерта, че като народен представител и като кмет Красимира Анастасова е свършила много работа – както за образователната система, така и в Общината. „Само за една година Красимира е изпълнила всички поети ангажименти към жителите на Долни чифлик. Тук вече има новоизграден водопровод и две санирани сгради. Силата на ГЕРБ е, че ние работим за всички български граждани -  както  на държавно, така и на местно ниво. За да се развива всяко населено място в страната, трябва да има синхрон между централната и местната власт, а президентската институция има решаваща роля, за да няма противоречие между институциите“, обясни кандидатът на ГЕРБ за президент.
„Ние живеем с вашите проблеми, вслушваме се във вашето мнение. С вицеадмирал Пламен Манушев заставаме пред вас с лицата си и искаме доверието ви, за да гарантираме сигурността и справедливостта в страната. Като юрист съм отдала живота си на върховенството на закона. Вярвам, че ако живеем по правилата, нещата ще се случват по правилния начин за всички български гражданин“, посочи още Цецка Цачева. Като свои приоритет Цачева изтъкна продължаването на съдебната реформа. По думите й, в сложната геополитическа обстановка нацията ни трябва да бъде обединена в името на стабилна  България.
Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател н партията Цветан Цветанов обясни, че след като Долни чифлик има първата жена кмет в лицето на Красимира Анастасова, това е ясен знак, че жителите на общината ще подкрепят и първата жена президент – Цецка Цачева. „Кметът Красимира Анастасова обедини много хора. Тя и Цецка Цачева са доказателството, че жените доказват своите управленски качества в политиката“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.
Цветан Цветанов заяви, че евроатлантическата посока е единствения път за България. Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ бе категоричен, че усилията на правителството на Бойко Борисов в борбата с контрабандата дават резултат. „За догодина са предвидени 223 млн. лева повече за образование, ще бъде отпуснат 1 милиард и за продължаване на Националната програма за енергийна ефективност. Населените места се развиват, безработицата намалява. Това е в интерес на всички български граждани. За да гарантираме стабилността в България, трябва да дадем гласа си за достойната президентска двойка – Цецка Цачева и Пламен Манушев. Подкрепете ги на 6-ти ноември с номер 17 в бюлетината“, призова присъстващите Цветанов.
Вицеадмирал Пламен Манушев каза, че с избора си на кмет жителите на Долни чифлик са доказали, че могат да взимат отговорни решения. Според кандидата на ГЕРБ за вицепрезидент от избора на всички български граждани зависи стабилността на държавата. „Ако ни гласувате доверие с Цецка Цачева ще работим в интерес на мирна и силна България“, подчерта вицеадмирал Манушев.
Кметът на Долни чифлик Красимира Анастасова посочи, че гласът за кандидат-президентската двойка на ГЕРБ ще бъде глас за разума и за бъдещето на България. „Правителството на Бойко Борисов е гарант за развитие на всички български общини“, заяви Анастасова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3563 |22.10.2016 Цачева в Дългопол: България не може да си позволи да изпадне в политическа криза . 0| 3249 |22.10.2016 Цачева в Провадия: Европа признава, че България пази отговорно границите . 0| 3393 |22.10.2016 Цачева във Ветрино: Ще работя здецата ни да се върнат и работят за България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads