Реклама / Ads
1| 3719 |17.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Никола Козлево: Всички граждани трябва да са обединени в името на стабилността на България

.
Слушала съм много за духа на хората в община Никола Козлево. Днес, когато се срещам с вас лично, изпълвате сърцето ми, защото виждам толкова много обединени хора на площада, които осъзнават важността на бъдещия избор. Пожелавам си всички български граждани в цялата страна да са като вас – обединени около идеята за съхраняването на стабилността и сигурността на България. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жителите на село Вълнари, община Никола Козлево.
 

 „За мен думите диалог, баланс и отговорност имат огромно значение, защото те са в основата на всяко успешно управление. Доверете ни се, повярвайте ни, защото ние сме хора като вас. Аз съм от малко населено място и никога не съм се отделяла от проблемите на хората“, обясни Цачева.

 

Цецка Цачева пое ангажимент, че заедно с вицеадмирал Пламен Манушев ще се върнат в Никола Козлево като президент и вицепрезидент на България, за да проверят как върви изграждането на новия път Никола Козлево-село Вълнари.

 

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев разказа пред жителите на Никола Козлево, че техните дядовци са воювали в състава на 4-та Преславска дивизия. „Делото на вашите предци в името на България е изключителен пример за единение. Голяма част от загиналите във военните действия тогава са български мюсюлмани. Това е показателно, че трябва да сме заедно и обединени, за да имаме силна държава. Гаранция за просперитета на България е изборът на Цецка Цачева за президент, защото само така може да се запази стабилността на държавата ни“, коментира още вицеадмирал Манушев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3765 |17.10.2016 МГЕРБ с инициатива в подкрепа на Цачева и вицеадмирал Манушев . 0| 3370 |17.10.2016 Цачева в Нови пазар: Като президент ще обединявам нацията, без да изключвам различията . 0| 3444 |17.10.2016 Цачева в Каспичан: Съдбата на България зависи от активността на българските граждани

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads