Реклама / Ads
0| 3785 |09.10.2016 Президентски избори 2016

Цецка Цачева: Ще съм президент на разочарованите

.
Президентската институция е надпартийна, но аз искам да бъде президент и на онези хора, които са разочаровани от политиците“. Такава заявка даде кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на откриването на предизборната кампания на партията.
 

Тя изброи приоритетите си - балансирана и активна външната политика, в която се отчитат и интересите на България, и безлтернативно членство в ЕС и НАТО.

 

Цачева беше категорична, че няма да се впуска в компроматни битки и заяви, че дебатът с останалите кандидати не бива да се води с анонимни тролове в интернет.

 

Оптимист съм, ГЕРБ трябва да е първа на първия тур на президентските избори. Това каза председателят на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов по време на откриването.  Той посочи, че е оптимист, защото „колкото повече ги слушам разбирам, че сме направили най-верния избор“. „Дали г-жа Цачева е Бойко Борисов в пола, аз пола не съм си слагал и не знам как изглеждам“, каза той.

 

„Гледах какви приказки говорят нашите опоненти. Истински ме хвана яд, че две години бях толкова толерантен, така че г-жа Цачева и вицеадмирал Манушев да не ме слушат. Правете си вашата кампания, правете си това, което винаги сте правили, защото вие сте добри хора“, каза той и посочи, че политическите партии са лицемерни.

По думите му, никога от БСП няма да обикнат ГЕРБ, както и тези от ДСБ. Борисов обясни, че е гледал някои от кандидатите за президент и посочи, че е имало злоба в очите им. „Тръгват да лъжат наново“, подчерта премиерът.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5163 |08.10.2016 Угърчин: В лицето на Цачева досега имахме председател на НС, вече ще имаме президент . 0| 3422 |08.10.2016 Корнелия Нинова: Промяната идва със спечелването на президентските избори . 0| 3530 |07.10.2016 ПП ГЕРБ ще открие официално предизборната си кампания за президент и вицепрезидент на Република България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads