Реклама / Ads
0| 3391 |10.10.2016 Президентски избори 2016

Цветанов в Костенец: Промяната тук може да започне с подкрепа за Цачева и Манушев

.
Костенец
Заедно с кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев сме с вас в Костенец и искаме вашата подкрепа, защото вие сте нашите работодатели. Това заяви по време на среща с жителите на град Костенец председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.
 
По думите му е лесно да се прави кампания от студиата на радиото и телевизията. „Ние сме при хората, защото знаем какви са проблемите им и винаги търсим решение за тях. Вие знаете, че можете да разчитате на нас винаги, не само по време на предизборна кампания“, коментира Цветанов.

„На последните местни избори в Костенец не ни стигна малко, за да спечелим и видяхте къде изостана Костенец и къде стигна Долна баня. Оставихме Костенец на тези, които не могат да работят, но умеят да манипулират. Затова в Долна баня започнаха стадиона след Костенец, но приключиха преди Костенец. Промяната в Костенец може да започне с президентските избори с убедителна подкрепа за Цецка Цачева и Пламен Манушев“, каза Цветан Цветанов пред жителите на града.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ заяви, че Цецка Цачева винаги е успявала с много такт и разбирателство да въдворява ред в парламента, като винаги се е осланяла на диалога. Цветанов подчерта още, че вицеадмирал Пламен Манушев е висш военен, отдал 40 години от живота си на армията. По думите му, Манушев е бил заместник-областен управител на Варна и депутат от ГЕРБ от гражданската квота и този опит го е научил как се отстояват позиции. „Затова на 6-ти ноември с номер 17 в бюлетината подкрепете Цецка Цачева и Пламен Манушев, за да станат президент и вицепрезидент на България още на първи тур“, призова хората зам.-председателят на ГЕРБ.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3397 |10.10.2016 Цветан Цветанов в Ихтиман: Кандидатите на ГЕРБ се връщат при хората и след изборите . 0| 3469 |10.10.2016 Цветанов в Драгоман: Политическите ни опоненти нямат аргументи. Цачева ще бъде достоен президент . 0| 3587 |10.10.2016 Цветанов в Сливница: Цецка Цачева ще бъде първата жена президент на България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads