Реклама / Ads
0| 3620 |11.10.2016 Президентски избори 2016

Цветанов в Ново село: ГЕРБ е винаги близо до хората

.
Ново село
Между двата успешни управленски мандата на Бойко Борисов видяхме каква алтернатива може да предложи БСП – Тройна коалиция с премиер Орешарски, спрени еврофондове, фалирали банки, драстично увеличен дефицит и изгубена посока. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жителите на Ново село, Видинско.
 

Цветанов подчерта, че ГЕРБ е винаги близо до хората и работи за решаването на техните проблеми, а резултатите от работата на правителството и на кметовете е видима за всички. „Едва на 10 години ГЕРБ успя да направи два успешни управленски мандата с премиер Бойко Борисов. Работещите институции успяха да повишат събираемостта на приходите, а борбата с контрабандата и сивата икономика осигури допълнителен финансов ресурс, който отива за образование, здравеопазване, отбрана, земеделие и т.н.“, каза още Цветан Цветанов. За да продължи тази стабилност, още на първи тур трябва да изберем Цецка Цачева и Пламен Манушев за президент и вицепрезидент на България, призова жителите на Ново село заместник-председателят на ГЕРБ.
    
„Цачева може да обединява. Всички сме виждали това в 41-я и 42-я парламент. Но най-важното е, че тя не се промени откакто влезе в политиката. Докато политиците от прехода смятат, че хората са им длъжни, ние от ГЕРБ знаем, че ние сме длъжни пред хората“, каза Цветанов. Той увери жителите на Ново село, че както винаги досега, кандидатите на ГЕРБ ще продължат да са близо до всички български граждани, до всички български общини и веднага след изборите.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3369 |11.10.2016 Цачева в с. Ново село: Ще работим за по-добри условия за учене и живот в България . 0| 3679 |11.10.2016 Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цачева-Манушев и Цв. Цветанов ще посетят област Враца . 0| 3492 |11.10.2016 Цачева, Манушев и Цветанов ще посетят област Mонтана

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads