Реклама / Ads
0| 3540 |14.10.2016 Президентски избори 2016

Цветанов: Всички кметове признават, че Програмата за енергийна ефективност работи

.
Признанието на всички български кметове, въпреки тяхната политическа принадлежност, че Националната програма за енергийна ефективност работи, е доказателство за оценката на всички български граждани за правителството на Бойко Борисов. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов при откриването на първия саниран блок в град Левски, Плевенско.
 

Зам.-председателят на ГЕРБ обясни, че Програмата за безвъзмездно саниране на многофамилни жилищни сгради е стартирала като идея на бившия министър на икономиката и енергетиката Делян Добрев. „Развихме идеята в  пълнота и с началото на втория мандат на Бойко Борисов започнахме да я реализираме. Хората в цялата страна са доволни, защото домовете им стават по-красиви, по-уютни и енергоефективни. Благодарение на стабилното управление на премиера Борисов, събираме повече приходи в борбата с контрабандата и сивата икономика. И през 2017 година правителството ще задели още 1 млрд. лева за санирането на жилищата на хората. Това са нашите политики за хората“, каза Цветан Цветанов.

 

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ благодари на кмета на община Левски Любка Александрова, избрана с листата на БСП, за подкрепата, която оказва на гражданите на общината и на кандидата на ГЕРБ за президент Цецка Цачева.

 

„С признанието на кмета Любка Александрова и с благодарностите, които получаваме от гражданите от цялата страна, които виждат обновените си домове, сме убедени, че Цецка Цачева и Пламен Манушев ще бъдат избрани за президент и вицепрезидент на България още на първи тур“, каза Цветанов. Той увери жителите на Левски, че Цецка Цачева винаги е работила за всички български граждани, а не само за плевенчани. Според него доказателство за това е, че двойката Цачева – Манушев ще обиколят над 200 населени места в цялата страна. „Нека изберем Цецка Цачева за първата жена президент на България, защото тя ще бъде истински обединител на нацията“, призова жителите на Левски Цветан Цветанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3383 |14.10.2016 Цачева в Тръстеник: Ще оправдаем доверието на всички български граждани . 0| 3449 |13.10.2016 Цветанов в Дряново: ГЕРБ гради мостове към всички български граждани . 0| 3652 |12.10.2016 Цачева в Лом: С вицеадмирал Пламен Манушев ще работим в диалог с всички институции в страната

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads