Реклама / Ads
0| 3647 |10.10.2016 Президентски избори 2016

„Земляци“ събраха над 3000 подписа в подкрепа на ген. Румен Радев в Хасковско

.
Хасковска гражданска инициатива „Земляци“, в подкрепа на ген. Румен Радев за президент, е събрала до момента над 3000 подписа от община Хасково. Инициаторите обявиха намеренията си тя да прерастне и в областна, а събирането на подписи да продължи до деня на президентските избори 6-ти ноември. „Тази подкрепа ми дава огромна сила и признание. Означава много, защото ме подкрепят хора, които ме познават и са от родния ми край. Всичко в своя живот съм постигнал благодарение на своя здрав корен“, заяви кандидат-президентът по време на посещението си в Хасково.
 
Ген. Радев подчерта, че не само в родния му край, но и в цялата страна хората се надяват на промяна на предстоящите избори към по-добро.„За мен няма значение опонентът насреща. Важно е доверието на българския народ. Не се притеснявам от никой“, заяви кандидат-президентът и допълни, че е притеснително, когато хората стигнат до точката на апатия и липса на надежда. Той коментира, че България е демократична държава и всеки има право да се кандидатира, но друг е въпросът, дали няма поръчкови кандидати, които само да разсейват подкрепата и да отнемат от гласовете на другите, които имат по-голяма обществена подкрепа.

На въпрос от журналисти, дали се чувства, като „генерал в пола“, Радев заяви: „Казвайки това, генерал Борисов може би е имал в предвид друг случай - с кмета на Симитли“.Кандидат-президентът заяви, че основното в тази кампания трябва да са българските граждани. По думите му макар и да има опити да се внушава, че предстоящите избори са маловажни, хората знаят, че това не е така и от тях зависи много. „Трябва да се гласува, това е моят призив към всички“, каза още той.

„Ген. Радев е избираемият кандидат. Искам утре да имам достойството да кажа „Това е моят президент“, заяви председателят на инициативния комитет в района полк. В. Киряков, бивш командир на 21–ви изтребителен авиационен полк.

 

Събралите се, за да посрещнат кандидата за президент в центъра на Хасково, бивши учители и съученици на ген. Радев от математическата гимназия, заявиха своята безрезервана подкрепа. „Когато стане наш президент, винаги в най-трудните моменти, той може да разчита на нас и да се връща към корените си“, казаха още те. 

Ген. Радев посети и с. Славяново, където е прекарал ранните години от живота си. Там той бе посрещнат топло от своите близки, познати и съселяни. Кандидат-президентът се срещна и с обществеността в с. Болярски извор.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7593 |20.06.2022 Политологът Тончо Краевски: Провал на ПП ще върне електорат на ”Демократична България” . 1| 2812 |05.10.2021 Красен Станчев: Ще има политически последици за партии от ”Досиетата Пандора” . 0| 7465 |08.11.2016 Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне със служители на предприятие в София . 0| 7688 |08.11.2016 Владимир Тошев, ГЕРБ - Видин: Не можем да позволим езика на омразата да бъде водещ там, където трябва да говорим за политики

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads