Реклама / Ads
0| 5199 |17.12.2021 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

6 причини да посрещнем Коледните празници на хотел

.
По традиция в дните около Коледа се събират роднини и приятели от всички краища на страната и света. Всяка година Бъдни вечер и Коледа ни припомнят силата и важността на семейството.
 

.

Спомняме си с носталгия за отминалите години, както и за всички онези забавни моменти от нашето детство, когато сме били наказани да не излизаме, защото сме счупили любимата 40 годишна ваза на баба ни или когато сме имали привилегията да заспиваме, докато слушаме поредната доза приказки от Братя Грим.

 

В днешното забързано ежедневие и преместването на все повече членове на семейството на различни места в страната и света става все по-трудно да успеем да прекараме перфектните Коледни празници, както едно време“.

 

Приготвянето на множество ястия, типични за празничната трапеза изисква време, а покупката им в магазина не гарантира тяхната автентичност и вкусови качества.

 

Живеем в жилища, които не са с достатъчно пространство за събирането на роднините, а родната селска къща отдавна не е така добре поддържана и в нея липсват нужните условия за празнично настроение.

 

Поради всичко това нашите приятели от Гранд Хотел Банско подготвиха този материал, в който ни предоставят 6 причини защо е добре да посрещнем Коледните празници на хотел.

 

Ето ги и тях:

 

1. Разнообразна и вкусна храна

 

9, 11, 13, 15, 17– колкото желаете - толкова ястия ще има на Вашата трапеза. Постни или местни. Всичко ще бъде перфектно приготвено и аранжирано с внимание към всеки детайл.

 

.

 

Ресторантът на Гранд Хотел Банско предлага изхранване на база Ultra All inclusive, благодарение на което Вие ще се чувствате като в приказка.

 

2. Не мислите за домакинска работа

 

Не мислете за последващото чистене или миене на чиниите. Оставете си време, в което да можете да обърнете достатъчно внимание на истински важните нещо по време на празниците, Вашето семейство.

 

.

 

Гранд Хотел Банско ще се погрижи Вашата стая да бъде постоянно чиста и комфортна. В ресторанта или в някои от баровете ни ще разполагате с достатъчно голяма маса, на която да да разговаряте спокойно и комфортно, без да мислите за последващото миене.

 

3. Динамично ежедневие

 

Всеки път, когато отидем някъде на почивка, ние разучаваме какви места наоколо бихме могли да посетим, да се разходим. Посрещайки Коледните празници на хотел, Вие може да бъдете сигурни, че ежедневието Ви няма да бъде „скучно“. Банско разполага с изобилие от варианти за уплътняване на свободното време, подходящи за всеки тип човек.

 

.

 

Guest relation мениджърът ни с удоволствие ще Ви сподели за всички активности и ще Ви посъветва как най-добре спрямо Вашите нужди да плануване и прекарате ежедневието си.

 

4. Грижа за децата Ви

 

Детският център в хотела е най-доброто място, където може да бъдете сигурни, че и Вашето дете ще се забавлява и ще бъде в безопасност. В същото време Вие ще получите и нужното за Вас време да се отдадете на любимите Ви занимания.

 

.

Гранд Хотел Банско разполага с най-големия детски център в курорта, оборудван с разнообразни игри и играчки за малки и големи деца.

 

5. Спа релакс


Какво е истинска почивка без спа релакс. Прекарайте няколко минути в избрана от Вас сауна, джакузи, после се облегнете на удобния кожен диван, докато се наслаждавате на живия огън пред Вас. За финал се отдайте на първокласен азиатски масаж.  


.

С каквото и да решите да се поглезите, трябва да знаете, че Гранд Хотел Банско разполага и може да Ви го предложи.

 

Най-големият спа център в град Банско се намира в Гранд Хотел Банско. Една паралелна вселена, в която съществуват само две неща – спокойствие и релакс.

 

6. Емоцията от намиране на подаръка под голямата елха:


Без значение от възрастта винаги ще изпитваме емоция от отварянето на подаръка и очакването с нетърпение какво се крие под лъскаво опакованата кутия. 

 

.

Гранд Хотел Банско е подготвил за своите гости голяма и стилно украсена елха, под която ще може да разположите със собственоръчно написана табелка подаръците за Вашето семейство.

 

Бонус причина

Посрещнете Коледа като Кевин от емблематичния филм „Сам вкъщи“


.

 

Познахте го, нали? Любимата поредица, която всеки е изгледал поне 20 пъти през последните години,  особено в дните около Коледа. Тази година няма да бъда различно.

 

Потопете се от първо лице и усетете чара и емоцията от посрещането на нова година на хотел. До също като Кевин.


Бонус оферта

От Гранд Хотел Банско обещават да са Ви подготвили много празнични изненади и положителни емоции.


.

И за да бъде празника още по-вълшебен и запомнящ се от от хотела предоставят лимитирано „LAST MINUTE“ предложение за незабравимо прекарване на Коледните празници.

 

Хотелът предоставя 15 промо стаи, които можете да резервирате с - 20% отстъпа от цената от тук:

 

Гранд Хотел Банско Ви желае светли и изпълнени с топлина и уют празници!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 8873 |07.01.2021 15 причини защо никога да не си купувате часовник-реплика . 17| 7707 |30.06.2020 Богомил Манчев: АЕЦ ”Белене” е спирал по политически, а не по технически причини . 0| 7742 |27.06.2017 21 причини кешовите разплащания да не се лимитират . 1| 6658 |25.09.2014 Каролев: Не виждам причини да се качва цената на тока

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads