Реклама / Ads
0| 4785 |09.06.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

NEXT BASKET отваря вратите към успеха в електронната търговия

.
360-градусово решение за е-търговия, предлагащо интеграция за съществуващи бизнеси и цялостно съдействие за тепърва стартиращи
 

NEXT BASKET е революционна платформа, която отваря вратите за всички, които искат да се впуснат в света на онлайн търговията. Независимо дали сте утвърден бизнес с физически магазини или сте нов предприемач, който желае да стартира своя път в дигиталната среда, NEXT BASKET предоставя пълна подкрепа и инструменти, които ще улеснят процеса на интеграция или стартиране на вашия онлайн бизнес.

За тези със съществуващи физически търговски обекти или производствени бази, които искат да разширят своето присъствие онлайн, NEXT BASKET предлага структуриран подход за синхронизиране между физическия и онлайн магазин. Това е ключово за ефективното съчетание на ресурсите и максимизиране на обхвата.

 

От друга страна, за новите предприемачи, които се отправят към дигиталния свят без предишен опит, платформата осигурява подкрепа през всички етапи на създаване на бизнеса - от регистрация на фирма, разработване на бранд и лого, до изграждане на стратегия за дигитален маркетинг и продажби.


.

NEXT BASKET е гъвкава и предоставя на Партньорите (бизнес потребителите на онлайн магазините) избора да управляват своя онлайн магазин самостоятелно или да се ползват от експертните познания на специалистите в NEXT BASKET, като им делегират цялостното управление на дигиталното и търговско развитие.

 

Без значение от избрания подход, NEXT BASKET гарантира бърз и гладък старт в онлайн търговията.

 

Създаване на електронен магазин бързо и ефективно
 

С NEXT BASKET, създаването на вашия онлайн магазин става изключително лесно благодарение на модерни софтуерни технологии и атрактивни дизайнерски шаблони. Платформата ви позволява да имате напълно функционален онлайн магазин в рамките на само 72 часа. Единственото, което се изисква, е да имате подготвен каталог с продукти, включващ снимки и описания, както и да сте осигурили необходимата правна документация за уебсайта.

 

Ако вашата компания още не е направила тази стъпка към дигитализация, NEXT BASKET е тук, за да ви помогне. Платформата предоставя широка гама от услуги - над 125 платени и безплатни опции, които са създадени специално, за да улеснят вашата дигитална трансформация.

 

Персонален асистент и бизнес консултации от експерти
 

В света на онлайн търговията се случват бързи и постоянни промени. NEXT BASKET разбира колко трудно може да бъде за бизнеса да се адаптира към тези промени без да инвестира значителни ресурси. Затова платформата предлага на своите партньори не само продукт, но и цялостно решение.

 

NEXT BASKET дава възможност за работа с персонален асистент, който е готов да помогне с организационни, технически и стратегически въпроси, свързани с вашия онлайн магазин. Допълнително, експертите от платформата предоставят професионални консултации в области като продуктово позициониране, ценообразуване, счетоводство, и изграждане на марка. Това осигурява на бизнеса не само достъп до съвременни технологии, но и знанията за това как да ги използва ефективно.

 

Над 125 услуги, които преобразуват вашия бизнес
 

Платформата NEXT BASKET предлага уникална комбинация на услуги, които включват онлайн магазин, интегрирана ERP система със складов софтуер и цялостен пакет от услуги за онлайн бизнес. Това води до възможността за създаване на бизнес без необходимостта от голям екип, позволявайки предприемачите да реагират динамично на променящите се нужди.

 

Екосистемата на NEXT BASKET включва над 125 платени и безплатни услуги, сред които са например:

 

●     Маркетинг и реклама в социалните мрежи

●     Професионална SEO оптимизация

●     Фото заснемане и описание на продукти

●     Създаване и поддръжка на бизнес блог

●     Правни и счетоводни услуги

●     Дизайнерски услуги

●     Програмиране на допълнителни функционалности и др.

 

С NEXT BASKET, електронната търговия се превръща в безпроблемен и лесен процес. Благодарение на платформата, вашият бизнес може да расте без граници, без необходимостта от голям екип или сложни технически познания. NEXT BASKET е вашето решение, което събира всички елементи за успешен онлайн бизнес, на едно място.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6669 |29.05.2023 Създайте онлайн магазин за вашия традиционен бизнес с NEXT BASKET . 0| 8204 |08.02.2023 Златен старт за NEXT BASKET на българския пазар . 0| 3429 |21.12.2022 Пампорово отваря ски зоната на 23-ти декември . 0| 10562 |02.09.2022 Бербери отварят дома си в пустинята за българи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads