Реклама / Ads
3| 3171 |15.03.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Немската, шведската и австрийската евроделегации на социалистите подкрепиха Нинова за изборите

.
Корнелия Нинова и БСП получиха знакова подкрепа за предстоящите парламентарни избори от водещи социалисти и демократи в Европейския парламент.
 

Силна подкрепа и пожелание за успех до всички социалисти в България бяха изразени от германските социалдемократи в ЕП от името на техния ръководител  - Йенс Гайер. Той заяви, че и в Европейския парламент, и в Германия следят внимателно случващото се в България, и са силно впечатлени от народното недоволство в знак на протест срещу управлението на министър-председателя Борисов и тясно свързаните с него корупционни практики. В своето обръщение той изрази увереност, че тази силна демократична воля и съпротивителен дух на българските граждани ще бъдат изразени и на 4 април, когато българите ще имат възможността да сложат край на този порочен модел на управление и да върнат авторитета на България в ЕС на надеждна, пълноправна и демократично функционираща държава-членка.

 

Силно послание за важността на вота за българските граждани и за България отправи координаторът на социалистите в Комисията по транспорт и туризъм на ЕП - Йохан Даниелсон, който е  член на ЕП от управляващата в Швеция социалдемократическа партия. Той подчерта, че в цяла Европа социалистите и демократите са обединени в борбата и стремежа към постигане на високи социални стандарти, върховенство на закона и уважение на основни човешки права.

 

Послание за подкрепа на вота и победа на 4 април беше заявено и от страна на австрийските социалдемократи в Европейския парламент чрез ръководителя на  Делегацията - Андреас Шидър. В своето обръщение, той подчертава, че е убеден, че БСП е политическата сила, която може да гарантира на българските граждани социална справедливост, просперитет и развитие на страната. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 3210 |15.03.2021 Листата на Републиканци за България беше представена в Смолян от водача Димитър Трендафилов в присъствието на председателя Цветан Цветанов и зам.-председателя Павел Вълнев . 6| 3539 |14.03.2021 Поредна вандалска проява над централата на Републиканци за България . 3| 3438 |14.03.2021 От Доспат стартира кампанията на Републиканци за България в област Смолян . 38| 17734 |14.03.2021 И ти ли, Иво?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads