Реклама / Ads
7| 4163 |01.10.2015 НОВИНИ

И Атака след БСП иска оставката на Ненчев

.
Десислав Чуколов
"Атака" ще подкрепи поисканата от БСП от парламентарната трибуна оставка на военния министър Николай Ненчев. Това потвърди пред журналисти в парламента Десислав Чуколов.
 

Той определи Ненчев като несъстоятелен министър и припомни, че националистите са настоявали за оттеглянето му само няколко месеца след като е заел поста, съобщи Новини. бг.  Това е човек, който изпълнява каквото му кажат от американското посолство, обясни депутатът защо, според "Атака" министърът е безполезен. Но попита риторично кой ще дойде след него. Друг министър, който ще хареса БСП, или техният предишен министър Ангел Найденов. С какво се различава той от сегашния министър Ненчев като и двете кандидатури са съгласувани с когото трябва и където трябва - с американското посолство, добави Чуколов.

 

Партията на Волен Сидеров е категорична, че България няма място в НАТО, тъй като по никакъв начин тази организация не е помогнала на страната ни. Десислав Чуколов обвини БСП, че залъгва своите избиратели, обявявайки се за проруска, а тук, в НС, правят декларация как те са натовска партия. Той припомни инициативата на "Атака" за национален референдум, на който хората да кажат дали искат страната ни да е във военния пакт. Националистите са категорично против промените в закона за отбраната, свързани с охраната на въздушното ни пространство, които МО е публикувало за обсъждане на интернет страницата си.

 

Министърът и заместниците му искат българското въздушно пространство да бъде охранявано от чужди самолети. Кои са тези самолети - натовски, отбеляза Десислав Чуколов. Кои натовски държави са около нас и да помислим коя натовска държава какъв военен потенциал има , продължи той и отговори - естествено, че това е Турция. С тази поправка ще разрешим на Турция да прелита над нашето небе необезпокоявано, то ще бъде подарено на Турция, това е целта на тази поправка, заключи политикът.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 4304 |01.10.2015 ДПС иска незабавен КСНС заради бежанците и Сирия . 7| 4451 |01.10.2015 БСП иска главата на министър Ненчев . 12| 4743 |01.10.2015 Меркел иска от Зукърбърг цензура за антимигрантски постове във ФБ . 0| 4954 |30.09.2015 Лекар иска 80 лв. подкуп, арестуваха го

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads