Реклама / Ads
10| 11304 |24.06.2010 НОВИНИ

Азис обожавал Рамщайн, снимали се голи в женски ботуши

.
Азис показва новия си любим и в клип Източник: forum.359hiphop.com/index.php
Защо да анатемосваме мъжките ласки; аз съм супернормален, съобщи Азис, който обожавал Рамщайн, защото се снимали голи в женски ботуши. Азис се оказа лицето на България след интервютата му за Ню Йорк Таймс и Ройтерс. Искал втора сватба, но не у нас.
 

Мястото, на което Рамщайн избраха да празнуват втората си нощ в София, е фолкклубът с най-красивите жени на нощна София, къде другаде да ги видят,
обяви по БТВ фолкзвездата Азис. Той беше изтипосан в най-гледаното време в телевизионния ефир- платиненорус, с тъмни очи и заслабнал. Обожавам Рамщайн и песента Du hast mich и клипа им, в който са чисто голи, само с дамски ботуши - нечовеци са, жестоки, възхити се той. Няма да приспиваме публиката, каза той.

Защо да анатемосваме мъжките ласки, това е част от живота, те са навсякъде, независимо мъжки или женски ли са те. Аз съм open, каза той и добави, че е супернормален и бил заедно с един човек. Това бил човекът от клипа, Коце, с когото Азис отново е заедно след скандал и раздяла, при който душата му страдала. Коце е изключително самонадеян, разказа певецът и съобщи, че в тази връзка не е той този, който държи дистанционното. Същевременно си направи изпълнен със задоволство автокомплимент, че е ужасно отслабнал.

Азис отказа да се връща назад към връзката си с Китаеца. Сега нещата са по-мъжкарски, разкри той. Можело да има и втора сватба, но този път не в България, за да не присъстват на нея 400 журналисти като предния път.

Нямам нищо против моята дъщеря да прави неща, които й харесват, дори, ако реши да се снима за някое издание, например. Аз съм отворен човек, но не се чувствам виновен затова, че момчетата по улиците си скубят веждите, боядисват се платиненоруси и се целуват, отсече той и обясни, че те са го правили и преди, но сега просто не го крият.

Аз съм супер против изяви като гейпарада, каза Азис. Кому е нужна тази парадност? Защо се обличаме като клоуни, вдигаме шум по агресивен начин със свиркане и дюдюкане, попита той и го окачестви като грозно.

Тръгнали сме уж за Европа, обобщи Азис. Много хора наскачали, когато потърсили Азис за интервю от Ню Йорк Таймс и Ройтерс. Имаше ужасни коментари, аз ли съм лицето на България, но да ги отрежа ли, попита той. При кого да ги изпратя, интересни ли са другите, продължи с въпросите той. Чуждите журналисти го питали на какво учи хората и не му ли е тясна България.

"Да го правя искам", чухме накрая част от новия клип на Азис.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5429 |11.06.2010 Х. Азис: До местните избори ГЕРБ ще омаскарят неудобните кметове . 4| 4783 |09.04.2010 Х. Азис спокоен, проверявали го често . 14| 7054 |26.03.2010 Хасан Азис основен обвиняем по случая "Водно огледало" в Кърджали . 59| 12903 |08.03.2010 Янев и Станишев рекламират митинг на РЗС в общ гей-плакат с Азис

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads