Реклама / Ads
0| 3203 |28.07.2022 НОВИНИ

Балабанов, ИТН: Третият мандат бе провален заради лъжи и лицемерие

.
Станислав Балабанов
Третият мандат е бил провален заради лъжи и лицемерие. Това каза по НТВ депутатът от ИТН Станислав Балабанов.
 

“Третият мандат беше провален от коалицията на лицемерието, изградена на база на лъжите, на измамите, които благодарение на Христо Иванов лъснаха пред обществото, след като “Демократична България” сами се излъчиха на живо”, заяви Балабанов. “Всъщност българските граждани видяха как изглежда политката отвътре”, каза още той. 

 

По думите му ИТН няма място в такава коалиция, защото те са “от страната на истината”. “След такъв тип разговори и споделяне тук в НС нямахме друг ход освен да сложим край на това лицемерие, защото българският гражданин иска да бъде управляван прозрачно и политиците да мислят за хората. Ние нямаме място там. Затова ще отидем на избори, за да може българските граждани да изберат, на коя страна да застанат - на лицемерието или на страната на истината, на която сме ние от толкова много време”, каза Балабанов.

 

третият мандат е бил провален заради липса на комуникация и еднолично управление, смята още депутатът. “Нямаше комуникация, налагаше се еднолчиен начин на управлението страна на “Продължаваме Промяната”. ПП лъгаха толкова много време българските граждани”, заяви Балабанов визирайки искането на “Булгаргаз” за увеличение от 52% на газа още от месец август.

 

“Всъщност Кирил Петков и Лена Бориславова ви убеждаваха, че ще употребяваме 4 пъти по-евтин газ. Така и не видяхме програма за управление толкова дълго време. Да, имаше коалицонно спразумение, което обаче те не спазваха, защото играеха игрите си на високо в МС и постъпваха еднолично”, каза Балабанов. 

 

“НС с тази уродлива форма на лицемерие от страна на партии, които управляваха заедно до скоро, трябва да приключи по най-бързия начин!”, категоричен бе той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3172 |28.07.2022 БСП връща неизпълнен третия мандат на президента. Отиваме на избори . 0| 3077 |27.07.2022 Костадинов се съмнява, че БСП ще върне мандата утре . 0| 3288 |27.07.2022 Симов, БСП: Една много палава коалиция целенасочено саботира третия мандат . 0| 2795 |27.07.2022 БСП връща мандата на президента утре в 10 часа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads