Реклама / Ads
2| 3674 |09.03.2021 НОВИНИ

Бимбалов: В джипката на премиера друса. Министърът на икономиката едва ли ще прочете писмото ни

.
Радослав Бимбалов
„Изпратили сме писмо до министъра на икономиката, но той едва ли ще го прочете, защото в джипката на премиера все пак друса и може да му стане лошо. Днес жалбата ни влиза в съда“, пише пише PR експертът Радослав Бимбалов във Фейсбук.
 

„Преди няколко дни, с едно БЕЗСМИСЛЕНО ОТВОРЕНО ПИСМО, ви запознах с моя челен сблъсък с "подкрепата" на управляващата чиновническа групировка за бизнеса в България, в условията на Covid-19. Разказах ви как бяхме одобрени за подпомагане по европейска програма за конкурентноспособност и как после, неправомерно и доста грубо, ни изхвърлиха от тази програма“, припомня той.

 

„Все още не знам защо го направиха. Заради моята активна гражданска позиция, която не се нрави на овчедушните отгоре... защото сме независими, нормални предприемачи, които лесно могат да бъдат захвърлени в кошчето... или просто защото европейските фондове у нас биват управлявани от цинично безхаберни чиновници, чиято основна цел е да разходват грешно чужди пари... Не знам. И не знам дали искам да знам. Но нашият случай не е единствен, убеден съм. Страхът от административните бухалки е сковал бизнеса в България прекалено отдавна.

Ние няма да спрем. Ще си търсим правата, защото мълчанието пред беззаконието не е злато, а престъпление.

Ще ви информирам непрекъснато как върви тази наша малка, напълно лична битка“, заявява Бимбалов.

 

„Съдебната ни система в последните месеци е единствената, която показва някакви признаци на съвестност и безпристрастност. Дано и този път го направи.

Благодаря ви за подкрепата. И пак ще кажа - не си мълчете, хора. Нашето мълчание ги храни“, завършва той.

 

Facebook, Радослав Бимбалов




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 3999 |08.03.2021 Бимбалов: Познавам хора, които внимават заради възможностите на институционалните бухалки. Кажете си, хора! . 4| 4415 |08.03.2021 Ахладова се хвърли да защитава джипката и пачките на Борисов, всичко било законно . 29| 5452 |07.03.2021 Автографи и тениски в края на сезон 3 от сериала „Бойко с джипката“ . 5| 4128 |05.03.2021 Радослав Бимбалов: Вие, скъпи чиновници ще се криете от частния бизнес, докато се правите, че го подкрепяте

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads