Реклама / Ads
2| 4514 |30.01.2017 НОВИНИ

Битите от охранители с десетки криминални прояви

.
Скандални кадри с насилие на охранители в заведение в София разбуни социалните мрежи, след като кадри бяха качени във Фейсбук. Оказа се, че битите мъже са с множество криминални прояви.
 
Представител на охранителната фирма, чийто служители са участвали в клипа Христо Христов изнесе подробности за инцидента. „Нашите служители са реагирали на сигнал от паник-бутон. Отивайки на място са били открити две момчета, които са спели на мастите в заведение за бързо хранене. Те са били във видимо неадекватно състояние. Зам.-управителката на заведението се е почувствала притеснена, както и клиентите на заведението. Изпратили сме четирима служители. Насилие не е било прилагано, двамата са станали агресивни и това е наложило намесата на нашите служители. Ние знаем как трябва да действаме в такъв случай. В случая това са интуитивни, респективни действия. Въпросният господи, който твърди, че е бил, си е бръкнал в джоба и нашият служител е помислил, че може би ще бъде извадено хладно оръжие. Гледаме обективно на нещата. Ако нашият служител е желал да го увреди, със сигурно нещата нямаше да изглеждат по този начин. Двамата младежи са искали да се върнат още два пъти в заведението, категоричен бе Христов. Той изнесе данни на фирмата. От началото на годината по статистическите данни от 312 паник-бутона, които сме обработили, 2/3 са от такива сигнали. В случая не сме викали полиция, тъй като не са използвани помощни средства. Ние сме безкомпромисни към нарушителите. Служителите ни трябва да действат професионално и да опазят живота си. Въпреки това ако бъде установено нарушение, ще има и наказание.

Началникът на 4-РПУ в София Теменужка Капчина също коментира казуса. „Подаден е сигнал за възникнало произшествие. Извикана е и линейка. И двамата мъже от клипа са криминално проявени. Този, който твърди, че е бит има множество заявителски материали. След инцидента те са се укрили. Разпитана е жената направила клипа, той е иззет. Въпросните мъже имат кражби, наркотици, грабежи, увреждания. Добре познати на полицията. Проявена е агресия от охранителната фирма, но след това двамата са се върнали в заведението и са започнали да буйстват.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4064 |06.01.2017 Ученическата ваканция удължена в десетки общини . 0| 4192 |27.12.2016 Русия: Бунтовниците са изтезавали и избивали десетки в Алепо . 0| 4124 |25.12.2016 Десеткилометрова опашка от коли чака на Капитан Андреево . 0| 4320 |24.12.2016 Десетки доброволци помагат за възстановяването на Хитрино

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads