Реклама / Ads
1| 3058 |22.11.2022 НОВИНИ

Бомба от Катар: Саудитска Арабия разплака Аржентина и Меси с 2:1

.
Меси не може да повярва
Саудитска Арабия шокира Аржентина, след като успя да победи с 2:1 в мач от група С на Световното първенство. Още във втората минута Лионел Меси можеше да открие резултата, но вратарят на Саудитска Арабия спаси. Звездата на Барселона и Аржентина Меси откри в 10-та минутата след прецизно изпълена дузпа, изпращайки стража на противника в обратния ъгъл.
 

В 22-рата минута отново Меси бе изведен зад гърба на защитата на противника и завърши с хубав удар с левия крак, но съдията вдигна своя флаг за засада и голът бе отменен.


В 28-та минута Лаутаро Мартинес получи невероятен пас зад защитата, който го изведе очи в очи със стража на гостите, и завърши технично, за да удвои резултата, но след разглеждане с ВАР голът бе отменен.


Само седем минути по-късно Нов пас на Меси към Лаутаро Мартинес, който отново завърши технично във вратата на противника, но и този гол бе отменен поради засада.

В 43-та минута Родриго де Пол от Аржентина имаше възможност да отправи удар след изчистена топка, но изстрелът му от границата на наказателното поле профуча високо над напречната греда. Само три минути след началото на втората част Саудитска Арабия шокира съперника си, след като Салех Ал Шакри получи в наказателното поле и успя да надиграе Ромеро, отправяйки удар в далечния ъгъл на Мартинес, като не му остави никакъв шанс да реагира, пише още Гонг.

 

Невероятно изпъление на Салем Ал Даусари в 53-та минута, след като направи няколко финта и стреля от разстояние, донасяйки второто попадение за Саудитска Арабия в мача. Ударът бе страхотен и Емилиано Мартинес нямаше как да реагира.


В 72-та минута Лионел Меси отклони от границата на пеналтерията към Анхел Ди Мария, който опита удар от трудна позиция, но вратарят на Саудитска Арабия успя да реагира и да улови топката. Малко след това Лионел Меси стреля от пряк свободен удар, но бе неточен и топката прелетя високо над напречната греда. В 84-та минута Анхел Ди Мария центрира в наказателното поле, а Лионел Меси бе на добра позиция и отправи удар с глава, но вратарят на Саудитска Арабия отново направи добро спасяване.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2894 |21.11.2022 Световното в Катар: Тимовете се отказаха да носят гривни в подкрепа на ЛГБТИ . 3| 3888 |18.11.2022 Стефан Манов за хартиената бюлетина: Имаме брутална, ядрена тактическа бомба, пусната над Херсон . 18| 3267 |16.11.2022 Forbes: Около милиард долара е струвала на Русия бомбардировката на Украйна вчера . 0| 3213 |14.11.2022 Банкси изскочи с впечатляващи графити върху бомбардирани сгради в Украйна (СНИМКИ)

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads