Реклама / Ads
2| 3724 |22.02.2023 НОВИНИ

Б. Бонев: Не участвам в обединението на ПП и ДБ. Ще се явя само на местните избори. София може да бъде Виена

.
Борис Бонев
Борис Бонев от ”Спаси София” каза в предаването “Честно казано с Люба Кулезич” по телевизия Евроком, че не участва в обединението на ПП и ДБ. Бонев посочи, че той ще се явим само на местните избори за гр. София. Борис Бонев допълни: ”Нямам конфликт с г-н Трайчо Трайков. Критикувал съм го обосновано. Отсичането на дърветата в Борисовата градина е обоснован пример за това. Борис Бонев поясни, че той и ”Спаси София” не стоят зад сатиричната Фейсбук страница ”Тук не е Амстердам”.
 

Борис Бонев каза: "Не участваме в обединението ПП и ДБ. Ние ще се явим само на местните избори за София. Трябва да се положи максимално усилие за България, за да се реализира потенциалът на страната и града ни. Трябва да вземем инициативата в наши ръце. Всеки, който иска и припознава каузата, може да се присъедини към партията "Спаси София", която към този момент не е регистрирана.

 

Борис Бонев заяви: "Разговорите, които водим с ПП и ДБ касаят приоритетите и механизмите, по които да се изпълнят конкретни мерки. Аз и екипът ми се вдъхновяваме от Виена в много аспекти. София може да бъде Виена. Има потенциала това да се случи."

 

Борис Бонев посочи: "В нашата програма остава най-подробната. Тя развива пешеходните зони и градския транспорт. София се нуждае от това да бъде по-зелена и по-чиста."

 

Борис Бонев допълни: "Нямам конфликт с г-н Трайчо Трайков. Критикувал съм го обосновано. Отсичането на дърветата в Борисовата градина е обоснован пример за това. Районната администрация също носи отговорност за това действие. Той започна атака срещу мен, вместо да вземе мерки това да не се повтори."

 

Бонев коментира: "ГЕРБ управляват София от 18 години. Кафяви медии бълват какво ли не по мой адрес. Това е, защото разкриваме корупционните схеми. Важно е те да бъдат премахнати от властта. За 18 години София пропусна своите възможности за развитие. За ГЕРБ е изключително важно да запазят своите позиции в местната власт, за да могат да крадат. Сега моментът е исторически. Трябват хора, които са посветени на каузата."

 

Борис Бонев поясни, че той и "Спаси София" не стоят зад сатиричната Фейсбук страница "Тук не е Амстердам". Бонев каза, че той сам е финансирал билбордовете си. Доброволци на "Спаси София" са му съдействали за обезпечаването на конкретни събития.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 3210 |13.02.2023 И кметът на Перник напуска БСП: Повече в това не мога да участвам . 8| 3181 |06.02.2023 Изборите като мач между “Левски” и ЦСКА според Плевнелиев. Обединението с ПП било грешка за ДБ . 10| 3684 |03.02.2023 Доц. Стойчо Стойчев: Обединението на ПП и ДБ ще намали възможността за коалиция, защото изключва ГЕРБ . 12| 3901 |02.02.2023 Борис Бонев: Възмутително е, че в НС има хора, неразбиращи безчинствата на БКП в миналото

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads