Реклама / Ads
7| 4092 |12.11.2022 НОВИНИ

И Бонев заговори за обединение на “Спаси София” с ДБ и ПП на местните избори

.
Възможно е обединение между "Спаси София", "Продължаваме промяната" и "Демократична България" за кандидат за кмет на София.
 

Това заяви пред “Дарик радио” Борис Бонев от новата партия, която ще участва в местните избори в столицата. “Спаси София” се представя за опозицията на Йорданка Фандъкова и ГЕРБ и непрестанно посочва калпавите ремонти и безумици в столицата. 

 

Пред “Дарик” Бонев посочва, че това е “естествено развитие”, предвид амбицията и “отговорността”, която са готови да поемат за София.

 

“Много пари се изляха в града, много пари бяха дадени, но нима има места в детските градини, нима въздухът е чист, нима има места за паркиране, градският транспорт редовен ли е, презастрояването спряхме ли го, отчуждаването на имоти задвижи ли се, както трябва? Административната реформа случи ли се? Дигитализацията случи ли се? Бизнесът развива ли се добре, въпреки общината, въпреки инвестициите в метрото, въпреки че за последните 10 години мрежата, броя метростанции се удвои и на практика много голяма част от града вече има удобен достъп до метро, броят на автомобилите не спира да нараства и трафикът да става все по-тежък", заяви Борис Бонев.

 

За обединение на местните избори в София заговори и Атанас Атанасов от ДБ по-рано днес. В ефира на bTV той каза, че “Спаси София” са единомишленици на ПП и “Демократична България” и ги покани за общо явяване. 

 

"Това са тези политически сили, които са готови и разбират, че София има нужда да направи много по- големи крачки напред. В някои конкретни сфери в градския живот са показвали знания и умения да решат проблемите. Важно е да можем да се справим с тежкото 17-годишно наследство", заяви Борис Бонев. 

 

Той бе категоричен, че “Спаси София“ няма да участва на национални избори. 

Той призна, че от организацията са готови да издигнат кандидат за кмет на София, но кой ще е той, предстои да бъде решено.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 3008 |09.11.2022 Борис Бонев за ”Спаси София”: Формално ние сме още една партия, София не е малък залък . 6| 7966 |12.10.2022 Борис Бонев: Фандъкова е усмихнатото лице на цялото опростачване и кражби . 0| 2812 |22.09.2022 Йотова заговори за независимостта и българските интереси . 0| 2774 |11.09.2022 Министър Стоянов заговори за бартер с Азербайджан - изнасяме ток, те дават газ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads