Реклама / Ads
1| 6312 |08.08.2016 НОВИНИ

Буруджиева: Борисов доста се постара за ген. Радев; защо и БСП се изхвърли?

.
Татяна Буруджиева
В България дъвчем една и съща дъвка вече 25 г. и това е доста гнусно, заяви по НТВ политологът Таня Буруджиева. Иска ми се да кажа, че това е един изключителен ПР ход, но когато емоциите надделеят, това е неприятно, коментира тя събитията в БСП. Смятам, че Мая Манолова няма да е кандидат на БСП, защото издигането на кандидат е отговорност на ръководството, добави тя по повод смс-а на Манолова към Данаилов с текст ”Престанете да ме заливате с помия”.
 
Хората поискаха широка коалиция, а се номинираха тяснопартийни кандидатури, така че има известно противоречие, каза Антон Кутев от БСП. Аз ще работя за всеки, когото покажат като кандидат за БСП, добави той.

Според Буруджиева в президентски избори трябва да се привлекат около 1 млн и половина избиратели. Всяка партийна кандидатура има много повече предимства в първи тур, затова се прави предварителна кампания. Няма да има проблем във втърдяването на БСП, смята тя.

Кутев каза, че кандидатурата на Мая Манолова е ограничена по-скоро вътре, а при ген. Радев - обратното, кандидатурата му трябвало да се представи навътре, да се убедят в нея собствените хора, които още не били убедени. Мая е разумен човек, тя ясно е заявила, че няма да е кандидатът, ако не е партиен. В събота обаче тя ще се бори на пленума. няма нищо лошо в борбата й дотогава. БСП така беше изчезнала от медиите, че сега всяка поява ни е плюс. Стига медийното присъствие да го направим като хората, уточни той.

Присъствието в медиите по този начин не е плюс, опроверга Буруджиева. Хората на пленума трябва да си направят ясна равносметка. Фалстарт на кампанията е номинацията на ген. Радев. Г-н Борисов направи всичко възможно за тази кандидатура, не знам защо и БСП се изхвърли, това беше "toо much", заключи тя.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4966 |07.08.2016 Борисов към варненци: Или панаира, или дупка . 0| 4239 |07.08.2016 Sky News: Банди от Източна Европа доставят на Запад автоматични оръжия на всеки желаещ . 4| 7171 |06.08.2016 Борисов: Оставката на ген. Радев е приета, да си води кампанията . 0| 4599 |06.08.2016 Корнелия Нинова: Борисов е разколебан дали да се кандидатира за президент

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads