Реклама / Ads
0| 2893 |26.10.2022 НОВИНИ

В ”Честно казано с Люба Кулезич”: Ще има ли кабинет в морето от политическа безпринципност?

.
Парламент на седмица и море от политическа безпринципност. Къде е сериозният разговор за бъдещ кабинет, в който мнозина се опитват да прикрият корупционното единство с тропосано евро-атлантическо наметало? Коментар на Александър Дунчев. Коя от ”матрьошките” на българската енергийна зависимост поставя България на колене пред Москва? Гостува Красимир Манов. Дни след бала на фондация ”Открито сърце“ от Варна се включва основателят на организацията Татяна Кристи. Една държава в нокдаун и един спорт, който изживява българския си апогей - говорят медалистите на „Масарсау”.
 

Това са темите тази сряда в предаването "Честно казано с Люба Кулезич".


Ето и какво ще видите:


Парламент на седмица и море от политическа безпринципност. Насред консултации и неочаквани колизии гостува депутатът от "Продължаваме промяната“ Александър Дунчев, който води битки дори с политически партньори, когато в залогът е принципността. Къде е сериозният разговор за бъдещ кабинет, в който мнозина се опитват да прикрият корупционното единство с тропосано евро-атлантическо наметало. 

 

„Матрьошките“ на българската енергийна зависимост. Коя от тези дървени кукли поставя България на колене пред Москва в единствения сектор - този с производството на ток, в който имаме най-добри позиции в Югоизточна Европа? Следва разговор за бизнеса, в който интересите са гигантски, но са за малцина, а грешките са чести и ги плащаме всички. Експертен в думите и безцеремонен в тона е Красимир Манов.

 

Дотук - напук, занапред - пак така ли?  Дни след бала на фондация „Открито сърце“ от Варна се включва основателят на организацията Татяна Кристи, която срещна бежанците с доброволци и с дарители. От месеци те осигуряват нормалност за жени и деца, прогонени от войната. Помага им бившият депутат от „Демократична България“ Стела Николова, от която очакваме да разберем къде са възможните дупки по тънкия лед на дясното политическо пространство. 

 

Една държава в нокдаун и един спорт, който изживява българския си апогей.  След десетки титли и медали на първенства по кикбокс в студиото влизат трима от медалистите на школата „Масару“ в София и техният треньор Стефан Костадинов. Ще видим демонстрация на умения и ще разберем каква е рецептата на успеха в обкръжаващата обезкуражаваща среда.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5021 |19.10.2022 В ”Честно казано с Люба Кулезич”: Защо министър Шишков стана мишена? Има ли шансове да не ходим на избори? . 0| 3162 |12.10.2022 В “Честно казано с Люба Кулезич”: Падналите маски на новите 240 и морално капитулиралото управление на Фандъкова . 18| 63117 |06.10.2022 Люба Кулезич: Изклатени сме всички ние, наречени за удобство на социолозите електорат . 0| 3451 |05.10.2022 В „Честно казано с Люба Кулезич“: Коалиционна безпътица и въпроси за милиарди. От Белград - Цветан Василев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads