Реклама / Ads
0| 3169 |12.10.2022 НОВИНИ

В “Честно казано с Люба Кулезич”: Падналите маски на новите 240 и морално капитулиралото управление на Фандъкова

.
Падналите маски на новите 240, кой създаде криптокралицата Ружа Игнатова и кой крепи морално капитулиралото управление на Фандъкова? Това са част от въпросите, на които ще се търси отговор в предаването “Честно казано с Люба Кулезич” тази вечер.
 

Ето какво ще видите:

 

В рубриката "Един от 240" гостува доскорошният спортен министър Радостин Василев. Седмица преди началото на 48-мия парламент Василев се гневи на политическият маскарад и твърди, че се е превърнал в "маскопад". Е как да му противоречиш? Но пък знае ли къде е спойката за онези депутати, които не са гумени печати, не плачат за рубли и не са с омекнали гръбнаци? 


Криптобацилус булгарикус - в студиото влиза разследващият и финансов журналист от "Капитал" Николай Стоянов с книгата си за скандално известната българка Ружа Игнатова озаглавена "OneCoin - жената, която измами света". Интересна остава закваската на тази доказана измама, за която българските власти и до днес се правят на "приятно разсеяни". Кой създаде тази жена, а после я покри, сякаш никога не е била?


Превратности в една велика биография - тази на бившия столичен кмет инж. Иван Иванов. Разговаряме с доц. Снежана Ракова - историк и родственик на началника, събрала непознати архивни документи в книгата си "Некоронованият цар на София". Един достоен опит за изкупуване на обществения дълг към паметта на Иванов, чието име дълго време е останало в забрава заради идеологически пристрастия.


Малко след вечерния протест "Данче, слез!" - гостува лидерът на "Спаси София", организатор на проявата и общински съветник Борис Бонев. Това не е само разговор за символните жълти павета и герберските шашми за столичните милиарди. Следва отговорът на въпроса "Кой крепи морално капитулиралото управление на Фандъкова?". Защото България време няма, няма и промяна. А бъдещето все се отлага...

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 63151 |06.10.2022 Люба Кулезич: Изклатени сме всички ние, наречени за удобство на социолозите електорат . 0| 3463 |05.10.2022 В „Честно казано с Люба Кулезич“: Коалиционна безпътица и въпроси за милиарди. От Белград - Цветан Василев . 0| 3165 |28.09.2022 В „Честно казано с Люба Кулезич“: „Руският поток“ и един стаен доклад на ДАНС, който разповива бутафорни евроатлантически пашкули . 1| 2891 |20.09.2022 Румен Дунев: В България битува чувството за безнаказаност

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads