Реклама / Ads
42| 5342 |07.03.2011 НОВИНИ

Т. Дончева: Наесен ГЕРБ ще бъде тотално мразен

.
Т. Дончева
Удобни ще са ми президентското кресло, и кметското, и премиерското и няколко министерски поста, каза Дончева.
 

В момента в българската ситуация ГЕРБ привидно доминира, но за всички активни българи нещата вървят зле за собствения им бизнес и издръжка, обяви по НТВ Татяна Дончева от Движение 21. Животът в държавата и общата уредба вървят зле и тягостно за гражданите и до септември, октомври ГЕРБ ще бъде тотално мразен.

Опитите на различните политически сили да играят разпокъсано за кметските места е от спортна злоба, но в България има достатъчно здравомислещи хора, които би трябвало да разбират, че сегашното управление е катастрофа.

На мен ще ми е удобно президентското кресло, и кметското, и премиерското и няколко министерски поста, коментира Дончева на шега, но посочи, че през септември ще се разберат основните играчи за основните места, но не можело важен фактор да чака други да определят кандидатурата му.

Ал. Петров е свообразен дразнител на Б. Борисов, ще говори, че ще се кандидатира, за да го дразни.

България няма мутренско бъдеще, тези избори трябва да минат под мотото "Вън мутрите от властта", каза Дончева, която демонстрира нова визия с нова прическа, което било част от желанието й да се променя.

За нормално мислещите хора в политиката Петко Сертов е необичайно назначение в БОРКОР, коментира Дончева. Мисля, че Сертов беше човекът, който трябваше да обяснява при управлението на Станишев каква е ролята на докладите и как се съхраняват те, продължи тя. Според Дончева Сертов и Бойко Борисов имали много добри отношения поне в края на мандата на Станишев. Няма никаква логика да преследвате бившия министър-председател, а да назначавате неговия съветник по националната сигурност в една такава структура, прибави тя. Назначението на Елеонора Николова пък било нейният политически край.

Сегашното управление на ГЕРБ изхвърли последните няколкостотин опитни и грамотни хора от ДАНС. Има млади хора в агенцията, които са грамотни, но няма кой да ги научи, добави Дончева.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 37| 4909 |06.02.2011 Т. Дончева: Акции и милиционерщина характеризират правителството . 40| 4980 |03.02.2011 Т.Дончева: Държавният произвол не внушава сигурност . 10| 5301 |24.01.2011 Т. Дончева: Спорът Борисов-Първанов е привиден . 26| 5360 |13.01.2011 Дончева: Двата лоста на властта са спецслужбите и медиите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads