Реклама / Ads
60| 5065 |14.04.2021 НОВИНИ

Фрог позна! ГЕРБ предлагат Даниел Митов за премиер

.
Даниел Митов
ГЕРБ предлага Даниел Митов за кандидат за премиер. Това съобщи премиерът Бойко Борисов. Фрог нюз още преди няколко дни огласи новината преди всички.
 

Предложението за председател на Народното събрание е Цвета Караянчева, но Борисов посочи, че е напълно наясно, че то ще бъде отвхърлено. На по-късен етап лидерът на ГЕРБ заяви, че Караянчева ще бъде предложена за зам.-председател на Народното събрание.

 

Борисов обясни: Искат да изчегъртат ГЕРБ, да ни махнат. Обществото ни поиска, от това, което направих като главен секретар и кмет, заяви Борисов. Щели да правят комисия...

 

"Народът направи комисия на парламентарните избори и постави мен и ГЕРБ на първо място, това е изборът на народа. Тези нови лица в политиката са от 30 години, водейки политически предавания и бидейки реално една политическа партия", допълни Борисов.

 

"Българският народ показа голяма мъдрост. Безспорно Слави Трифонов е най-успелият човек в шоубизнеса. Сега той дойде на друга сцена, но на нея трябва отговорност и смели решения. Готов съм с кабинета. Ще го кажем, когато получим мандат", каза Борисов.

 

Той предложи ГЕРБ да внесе проект за промени в Изборния кодекс, с които да бъде въведена мажоритарна изборна система.

 

“Народът не даде превес нито на нас да управляваме самостоятелно, нито на тези, които организираха протестите. Макар че от самохвалството на тези хора, аз още не мога да се ориентирам кой точно ги организираше. Много бащи имаше този протест - па Божков, па други… Всички се хвалят. А то си беше един опит за преврат - да се избегнат редовни избори, да има служебно правителство, диктатура… Едно служебно правителство има само една задача - да проведе избори, нищо повече. Ще имате възможност да се запознаете с тези хора лично там. Винаги съм бил за мир и разбирателство. Там пише “Съединението прави силата”. Не можах да разбера тези радетели на правовата държава и законовия ред какви предложения имат", разсъди още Борисов.

 

Той заяви, че се е явил на изборите като водач на листи, за да победи останалите си опоненти - лидерите на другите партии.

 

"Трябваше да се явя и да победя лидерите на другите партии, за да им завра чекмеджетата, шкафове, лъжи, манипулации, компромати в задния двор или там където им е мястото. Щели да правят комисия. Народът направи комисия и тя се казва “Парламентарни редовни избори” и постави ГЕРБ и мене на първо място. Това е комисията, това е изборът на народа. Тези “нови лица”, колега Дилов, в политиката, са от 30 г. Водейки политически предавания и бивайки реално една политическа партия. Всяка вечер в праймтайма на най-гледаната телевизия bTV се водеха политически предавания и се подготви цяло едно поколение за тези 15 години. Всяка вечер - с концерти, скечове срещу системните партии", посочи Борисов.

 

Той предупреди - ще чака, ще гледа и ако трябва ще се намеси. Не е ясно обаче какво точно означава това. Иначе отправи и заплаха:

 

"Но толкова вече грозно постъпваха тези месеци тези хора. Токова грозно, лично, долно, жълто, гадно… Колкото и да казват, че съм остарял, не ги съветвам да ме предизвикват на живо. Затова се оттеглих от парламента".




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 17422 |14.04.2021 Проф. Аргирова пред Фрог: Безотговорност са думите на министър Ангелов за ваксините. Няма никакви доказателства . 16| 7219 |14.04.2021 Проф. Даниел Вълчев: Предсрочните избори може да са краят на ГЕРБ . 15| 4280 |14.04.2021 Проф. Иво Христов: Режимът на ГЕРБ в последните години беше горестна реплика на късния живковизъм . 5| 3573 |14.04.2021 Адв. Велислав Величков: Еееех, Даниел Митов, защо ти трябваше да го играеш герберска каска в загубена битка още на млади години?!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads