Реклама / Ads
0| 3636 |19.06.2022 НОВИНИ

Искрен Митев, ПП: Г-н Трифонов се превръща във Волдемор - въплъщението на злото в България

.
Искрен Митев Източник: БГНЕС
 

Чел съм „Хари Потър“ и знам, че Волдемор е въплъщението на злото. Съжалявам, че г-н Трифонов се превръща във въплъщението на злото в България с това, което направи - дестабилизира едно управление, което имаше потенциала да направи истинска промяна. Този човек продължава да вкарва внушения, да изнася заблуждаваща информация. Той помага да се дестабилизира и без това неустойчивата ситуация.

 

Това коментира в ефира на Националното радио Искрен Митев от „Продължаваме Промяната“, припомняйки думите на Тошко Йорданов от „Има такъв народ“, който от трибуната на парламента сравни Слави Трифонов с Волдемор.

 

Според Митев обаче политическата криза не е в полза на никого: „Който и да дойде на власт, до края на годината няма да успее да формира стабилно мнозинство. До края на годината се очаква задълбочаване на проблемите. Какво ще правят възрастните хора? Ще трябва да избират между храна, лекарства и отопление, ако не бъдат актуализирани пенсиите им“.

 

„Правителството стана неудобно в този момент, защото мафията е в криза. Върнахме си границата на Капитан Андреево. Всеки ден, в който България притежава своята граница, е тежък и загубен за мафията“, коментира Митев. 

 

Според него вероятна причина за рязкото желание за смяна на правителството е наближаващата смяна на членовете на Комисията за защита на конкуренцията.

 

„Държавата не може да се намесва пряко в свободата на търговските дружества да определят цените на определени стоки. Когато има нарушение на тази свобода, тя се определя от КЗК. Искаме да сменим КЗК, защото тя не функционира правилно“, обясни депутатът от ПП.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5996 |19.06.2022 Свещена глупост: Нидал Алгафари препоръча лидерска среща в НС между Борисов, Доган, Нинова, Хр. Иванов и Трифонов . 0| 3073 |19.06.2022 ПП: Трифонов тиражира заблуждаващи внушения относно преговорите с РСМ . 0| 12978 |18.06.2022 Трифонов към Петков и Василев: И всички депутати да ми вземете, само Йорданов да ми оставите, няма да спра! . 0| 3525 |18.06.2022 Митев, ПП: Мафията и опозицията искаха да ни съборят, но вместо това ни консолидираха

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads