Реклама / Ads
13| 5865 |26.08.2013 НОВИНИ

Изверги пребиха и омазаха старица с тор, за да я ограбят

.
82-годишната Спасуна Достумска е нападната и жестоко пребита от крадци в дома си в благоевградското село Дренково, съобщи struma.bg. Инцидентът, станал вчера сутринта, вдигна на крак полиция и спешни медици.
 

Жената, която е зверски пребита, е открита в зимника от сина си Иван в безпомощно състояние със смазано от бой лице, цялата омазана в животинска тор по лицето, ръцете и тялото. Заварих майка ми паднала по гръб, има синини по лицето и тялото, не ме разпозна, не бе на себе си от ужас, само казваше да се махна, наоколо имаше разхвърляни шишета и покъщнина, каза синът й Иван, който уточни, че ходи през два дни да види родителите си, които живеят сами в махала Достумска.

Още не знаем какво точно е откраднато от дома, защото нямахме време да огледаме, бързахме да я доведем на лекар, каза синът, който веднага подал сигнал на тел. 112. Силно стресирана от случилото се е и дъщерята на нападнатата жена Анка Петрова, която през сълзи разказа: „Майка ми живее заедно с баща ми Стефан, който е със склероза, сутринта около 11:00 брат ми я открил в мазето.

Баща ми е бил на горния етаж, но той е лежащо болен и нищо не е разбрал. Странното е, че майка ми е цялата омазана в гюбре, а ние нямаме никакви животни, нито прасе, нито други, само кокошки. Тя е изключително трудолюбива и жизнена за годините си, гледаше си градинка". „Сега служители на полицията са там с племенницата, дано да открият бандитите, които са издевателствали над нея. Там наоколо няма обитаеми къщи, само още двама пенсионери живеят по-надолу, иначе има стари къщи доста, но никой не живее в тях. На практика нямаме комшии, няма кой да чуе и да види и да помогне", каза още дъщерята.

Жената е неадекватна, каза дежурният лекар в Спешна помощ, който й оказал първа помощ. Пациентката е с реална опасност за живота, има белези по тялото от насилие, при направените изследвания има установена счупена кост на лицето и мозъчен кръвоизлив, има кръвонасядания по бедрото, каза неврохирургът д-р Нидал Ашрам, който по спешност е извикан за консултация. След лекарския преглед пострадалата жена е закарана за столична болница. Близките й бяха в шок, молят се тя да оцелее. Служители на полицията работят по наглото нападение.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 7250 |31.07.2013 Пребиха топ полицай на пешеходна пътека . 127| 21561 |14.06.2013 Пребиха Люба Кулезич. Тя: "Наритана съм по главата" . 23| 5638 |25.05.2013 Пребиха екип на Спешна помощ в София . 11| 5846 |21.05.2013 Брутално пребиха прокурор

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads