Реклама / Ads
4| 5130 |20.07.2009 НОВИНИ

Жена нападна трима с ножица, рани съдебно ченге

.
В акция
Жена с китара на възраст около 30 години нападна трима души с ножица, за това, че снимат пред съдебната палата. Един от оказалите помощ съдебни полицаи е наранен от острото сечиво. Екшънът се разигра малко след 16 часа пред съдебната палата.
 
Жена, която пищи и е съборена на земята от съдебните полицаи, видя репортер на frognews.bg. "Държат ме насила, изнасилват ме, хванаха ме от улицата", крещи в Съдебната палата задържаната. Впоследствие обаче свидетел дава ножицата на съдебните ченгета. По върховете й има кичури коса. "Нападна трима души с ножицата, всичко започна, когато компанията снимала пред сградата на съда. "Нося я ножицата, защото се браня, с нея, само ме нападат някакви цигани, нямате право да ме здържате", крещи бясната жена. "Помощ, насилват ме", се чуват викове в Съдебната палата. "Острието на ножицата мина на сантиметри от апарата на снимащия, рани наш колега", разказва съдебно ченге, участвало в екшъна по задържане на агресивната китаристка.



Задържаната се обажда в полицията. "Държат ме насила в Съдебната палата, отвлякоха ме от улицата", докладва на ченгетата. На няколко пъти жената с китарата на гърба се опитва да избяга от ловките лапи на съдебните ченгета, които чакат да дойдат полицейски служители от 4 РПУ. Докато чака агресивната задържана получава шише с вода и започва да пие жадно. Течността успокоява страстите и нападателката с ножицата става по-културна. Тя се обажда на баща си, да дойде да я прибере от "някакви, които я държали в плен и я насилвали". След време странната особа сяда на гардиробната и започва да свири на китара и да пее на задържалите я. Съдебните ченгета са изумени, те не вярват на очите си. "Тази ножица е от дядо ми, нося я да се браня от хората, много са агресивни", разказва с усмивка вече нападателката. Тя казва на ченгетата, как някакви жени са писали доноси срещу нея, че взима наркотици и че си падала по секса с представители на нежния пол. "Това не е вярно, една цигара не съм запалила.

Впоследствие идват ченгета от 4 РПУ, те обаче биват изненадани, защото задържаната няма личен документ. В крайна сметка се стига до решение да предадат странната агресорка на баща й, който поел ангажимента да саи прибере щерката с ножицата.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4982 |26.06.2009 Кметът на Несебър нападна Слънчев бряг и КФН . 63| 8087 |02.06.2009 „Атака” нападна с "педалчета" властта на Вола . 5| 4772 |15.05.2009 Металурзи нападнаха Министерството на икономиката . 2| 5823 |30.04.2009 Трима отвличат месар, хващат ги

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads