Реклама / Ads
8| 5434 |02.08.2013 НОВИНИ

Каймаканов не дава оставка, за да не разочарова поддръжниците си

.
Венцислав Каймаканов Източник: Булфото
"Ще работя и за тези, които протестират, за да може след време те също да ме подкрепят, стига да не са политически марионетки", заяви на пресконференция областният управител на Пловдив Венцислав Каймаканов.
 

Той е категоричен, че няма да подава оставка, за да не разочарова привържениците си, а с действията си ще убеди своите противници, предаде Стандарт нюз.  

„Ще разберат и ще се убедят в начина на моята работа и в това, което ще направя", каза Каймаканов. Той посочи, че вече работи за тях и някои от техните искания вече са изпълнени. Вчера е върнал решение на Общинския съвет, което е незаконосъобразно, за изграждането на подземен паркинг на мястото на „Пеещите фонтани".

Венцислав Каймаканов подчерта, че не е политически обвързан, никога не е принадлежал и не е членувал в нито една политическа партия. Той добави, че и днес е поканил протестиращите при него, но те са отказали. "Техните искания не са конкретни. Те искат само оставката ми. Точно затова не виждам причина да подавам оставка, не смятам, че съм нарушил законите на държавата", е позицията на областния управител.

В Областната управа в Пловдив все още няма назначени нови заместници на губернатора. Съставът им е същият като при предишния управител. Единият от заместниците на Каймаканов членува в ГЕРБ – д-р Христо Грудев, другият – Георги Игнатов, напусна ГЕРБ. "Въпросите за назначението на нови зам. областни управители трябва да се отправят към министър-председателя", каза Каймаканов. "Тези засега си вършат работата. Ако някой от тях, като представител на партия, която не подкрепя новото правителство, не иска да изпълнява моите нареждания, да има доблестта да напусне сам", заяви той.

В Областната управа в Пловдив има едно ново назначение и седем служители, напуснали по взаимно съгласие. „Подписка се събира и в моя подкрепа и тя започна не по пътища и кръстовища, а в Новотела, където се събраха над 300 мои симпатизанти", посочи Венцислав Каймаканов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 6208 |02.08.2013 Шефът на "Ораново" няма да подава оставка . 10| 16820 |02.08.2013 След гола фолк мома, дават смъртта на миньорите . 13| 5073 |30.07.2013 Дянков дава акъл отвъд океана . 7| 6136 |29.07.2013 Прокуратурата: Адвокатът на Червенкова лъже и набеждава Ася Петрова

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads