Реклама / Ads
39| 9603 |02.02.2012 НОВИНИ

"Как СТЕ, г-н Киров?"-така тайнствена личност питала отвлечения бизнесмен

.
Киро Киров
Друг от похитителите, който водел преговорите за откуп, му казал, че заради Киров изминал 2000 км. Той му казал дословно: "Нека твоят приятел Бойко Борисов ти помогне сега!"
 

Делото ми напомня абсолютно всичко преживяно, каза по ТВ 7 една от жертвите на наглите, бизнесменът Киро киров. напомняме, че той изкарал 17 дни в плен. Всичко ми напомня за тази ситуация, каза още той и предложи да се канят по телевизиите адвокати, прокурори, психолози. На тях трябва да им се зададе въпросът защо изтича информация. Няколко дни след като бях освободен, при него отишъл представител от радио, който му разказал, че от прокурора знаел какво радио се слушало в колата на похитителите, докато го отвличали.

Втори такъв случай имало след предаването на откупа. Във вестник още на другата сутрин подробно описали къде точно било това място и как бил предаден той. Синът на Киров направил голям скандал заради това, че бащата можело да бъде убит, ако похитителите решат, че той е дал тази информация. Това демонстрация на дейност и информираност ли е, или размяна на услуги, попита Киров.

Основният въпрос е как съм попаднал в списъка, ако има такъв, защо точно аз, каза Киров. Шапка свалям на Ангел Бончев, че се изправи по телевизията и каза опасни неща в тая държава, добави бизнесменът. Той винаги се чудел как е попаднал в списъка - заради пари, конкуренция или политика. Възможно е предположението на А. Бончев за това, че парите от откупи да са излети в предизборни кампании да са верни, може с нашите пари да се плаща и на адвокати.

При предишното правителство в действията на полицията има липса на воля да се решат тези въпроси. Слава богу, нещата се промениха, но има още възможности за действие, нека се реши въпросът с парите, предложи той. Вероятно задържаните са хората, извършили самите операции, но не са измислили те организацията и поддръжката на тази организация, извършила 11 отвличания. При моето отвличане се появи една личност, която ме попита: "Как СТЕ, г-н Киров?". Това значи, че някой друг се е интересувал от мен, допусна той. Друг, който водел преговорите, му казал, че заради него изминал 2000 км, но синът на Киров не слушал, за разлика от неговия, който слушал. Той казал още: "Нека твоят приятел Бойко Борисов ти помогне сега!"

Питайте, викайте хора от полицията, информацията е у полицията, това е най-голямата армия, най-голямата сила, още веднъж препоръча Киров. Защо нямаме тази техника, която гледаме по филмите, попита накрая той.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5080 |25.01.2012 Връщат ни българина, крадец на самоличности? . 29| 5241 |28.05.2011 Р. Христов: Различията вдясно са личностни . 15| 6087 |13.02.2011 В. Петров: Конфликтът ни с В. Танов не е междуличностен . 5| 5106 |13.10.2010 Съдят българин за кражба на самоличност в САЩ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads