Реклама / Ads
5| 3129 |17.06.2023 НОВИНИ

Капка Тодорова: ПП и ДБ нямат мнозинство в парламента, обаче ги държите отговорни за всичко

.
Капка Тодорова: През годините се оформи в група на възмутените и отвратените.
Има една обществена група, бих казала каста, елитна каста, която през годините се оформи в група на възмутените и отвратените.
 

Каквото и да става, те са отвратени.

 

Поводи има безкрай, разбира се. Но позата на отвратен и морално извисен вече става много контрапродуктивна и донякъде обуславя раждането на антипод-групата, която е също толкова обидена като елитната каста, но едновременно с това е възхитена от себе си, миналото си, татуировките си, неграмотността си и коловете по планините.

 

Жалко, че първата група се превръща в сериозен противник на хората, които сама излъчва в управлението.

 

Даже герберите са по-обективни към тях, може би, защото повечето около тая партия са предимно прагматици и искат нещата да вървят.

 

Иначе кво да кажа - нивата не иска молитва, иска мотика. Разбирайте го, както искате.

 

И допълвам с един мой коментар към предния ми статус за кастата на недоволните избиратели на ПП и ДБ.

 

"Това е много интересен феномен. ПП и ДБ нямат мнозинство в парламента и нямат представители във ВСС. Обаче ги държите отговорни за това, като едновременно с това работите упорито срещу възможността някога да гласуват повече хора за тях.

 

Тоест работите за следващ парламент на ГЕРБ и ДПС, като обвинявате за техните беззакония всъщност партии, които нямат възможност в момента да въздействат срещу тях. Въпреки това се опитват, но вие им свивате времевия прозорец, в който те някога ще могат да действат.

 

Сякаш нямате търпение те да изхвърчат, отново да няма опозиция на модела ГЕРБ, така че вие да се оплаквате до гроб. Щото това ви/ни чака"




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 3854 |16.06.2023 Елена Поптодорова: Резултатите от контраофанзивата на Украйна ще определят датата за преговорите за мир . 19| 3604 |29.05.2023 Делян Добрев като ехо на Радев: ПП нямат морал, да напуснат! . 1| 2626 |23.05.2023 Капка Костова: Кризата в обществения ни живот е толкова дълбока, че трябва да търсим промяна в Конституцията . 2| 2921 |22.05.2023 Бойко Найденов: И тримата - Гешев, Сарафов и Тодоров нямат бъдеще на тези позиции, които са заемали

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads