Реклама / Ads
15| 20923 |01.10.2021 НОВИНИ

Кметът на СДС, подкрепил президента: Победих ГЕРБ на изборите, а Радев се бори за устоите на държавността

.
Цветан Цанков Източник: Евроком
Аз наистина съм издигнат за местните избори от СДС и победих ГЕРБ, но никога не съм бил член на СДС. След това те се обединиха с ГЕРБ. Преди време бях на среща с Бойко Борисов, на която присъстваха кметовете, подкрепени от ГЕРБ-СДС излязохме с ясни приоритети, че трябва да се подкрепи района на Видин” заяви кметът на Видин от СДС Цветан Ценков.
 

Аз съм приел сега това решение за Радев и то е мое лично. Аз съм човек с десни убеждения и смятам, че г-н Радев като президент се бори за устоите на държавността в нашата страна. В крайна сметка държавният глава не е от СДС, не е от БСП, не е и от ГЕРБ. Не мога да не застана зад такъв български политик, който отразява желанията на България за промяна", коментира той пред Евроком.

 

Когато народът се надигна, той обедини народът. Няма как като човек, лекар и гражданин не мога да одобряваме, че сме на последно място в Европа, че сме най-корумпирата държава, че демографски сме зле, че липсва каквото и да е регионална политика. България не е София, Пловдив и морето, България е всяка точка, където живеят нормални хора. Моята позиция е принципна и не обиждам моите приятели в дясното. Подкрепям Радев заради достойната политика, която води., категоричен бе кметът на Видин.

 

Ние все създаваме на Балканите някакви болшевишки партии. Това е изводът. Аз съм десен. И винаги съм се борил за Северозадния край. Въпросът е - докога така ще го караме. На тези избори трябва да се види, докога така ще го караме. Аз не съм член на СДС, да си мислят, каквото искат. Толкова години изгуби България в такива безпаметни битки. Защо се подиграваме с правото на хората да живеят в една нормална и правова държава, каза още той.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 5261 |11.09.2021 Проф. Тодор Кантарджиев: Бих подкрепил Асен Балтов за президент . 4| 3058 |04.09.2021 Кметът на Русе: Замърсяванията на въздуха са неконтролируеми . 18| 4042 |17.08.2021 Тошко Йорданов при президента: Отговорността за правителство е на другите 5 партии в парламента . 0| 3522 |05.08.2021 Кметът на Плевен: Ивет Горанова и треньорът ѝ да станат почетни граждани на града

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads