Реклама / Ads
6| 6968 |22.12.2021 НОВИНИ

Комуникационен експерт: По време на ГЕРБ и Борисов бе най-яростната антиевропейска кампания

.
Под управленето на ГЕРБ и Бойко Борисов бе проведена най-зловещата антиевропейска кампания. Обществото в момента е разделено. Войната е окопна. Затова подходът на настоящия министър на здравеопазването да се обърне към личните лекари, православната църква и тези малки общности, където да отидат хора, на които обществото има доверие, нещата могат да се получат. Подходът в момента е правилен.
 

Това заяви в предаването "Алтернативата" комуникационният експерт Любомир Аламанов.

 

"Нямаше сериозна кампания за ваксинацията. Опитите не бяха по правилния начин и в правилното време. Хващането за ръце беше прекрасно през март 2020 г., когато ръкопляскахме от балконите на медиците. Лятото и есента вече беше късно за такъв тип неща - тук са ваксините, антиваксърите, притесненията, конспиративните теории. Когато една ваксинационна кампания се забави, след това тя става безсмислена", коментира още Аламанов.

 

Той бе категоричен - не е вярно, че ваксините не са изследвани.

 

"Върху всяко едно лекарство се провеждат последващи и непрекъснати изпитания, за да могат те да се подобрят. БЦЖ ваксините са минали няколко периода на промени. Истинските изпитания са преминати. Никой не провежда експеримент с нас", обясни още Аламанов.

 

Комуникационният експерт коментира и скандала с Петко Сертов в Министерството на външните работи. Той бе предложен за съветник на настоящия външен министър Теодора Генчовска, но случилото се предизвика скандал заради връзката му с "Държавна сигурност". Аламанов разкритикува ГЕРБ, че в момента "се упражняват" върху темата заради Георги Марков и вината му за неприемането на закона за лустрацията. Според Аламанов колкото по-бързо Генчовска и "Има такъв народ" се извинят за грешката, толкова по-добре.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3517 |21.12.2021 ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 11| 4312 |20.12.2021 Енергиен експерт: Дори да забраним износа, цената на тока няма да спадне . 21| 4177 |20.12.2021 Георги Лозанов: Ако навремето не бяхме потъпкани от руския ботуш, сега щяхме да сме много по-ваксинирани . 0| 2715 |20.12.2021 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в район „Люлин“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads