Реклама / Ads
20| 3398 |15.02.2021 НОВИНИ

По-малко от 50 дни до изборите: Всички драпат за челната тройка

.
Източник: БГНЕС
Колкото повече наближава денят на парламентарните избори у нас – 4 април, толкова по-ожесточена става борбата за кокала. Изводът е следният: Всички партии си заплюват минимум трето място и със зъби и нокти драпат да се доберат до златното ложе на челната тройка.
 

Остават по-малко от 50 дни до вота, а през последните дни вече чухме толкова много заявки и обещания.

 

Все още не е ясно защо ГЕРБ остава първа политическа сила, но е ясно, че за пореден път търси опора в патерицата си СДС. А основна и вечна цел на БСП, разбира се, остава да измести ГЕРБ и да поведе "клетия български народ“ към икономическото и социалното равновесие.

 

ВМРО пък щели да изместват ДПС от третото място, очакванията им били добри.

 

"Патриотизмът е чисто дело. Надяваме се повече българи де припознаят патриотичната кауза. Очакванията ни са добри. Искаме да изместим ДПС по резултат - имаме потенциала, още повече нашите ангажименти от преди четири години сме ги изпълнили - доходите, минималната пенсия. Хората видяха, че ВМРО изпълнява нещата, които обещава", подчерта председателят на предизборния щаб и организационен секретар на партията Юлиан Ангелов.

 

Всъщност ситуацията при патриотите е като в турски сериал. След разводи, изневери и предателства, на ВМРО ще им се наложи да се съревновават с „чисто новата“ "Патриотична коалиция". След като се "венчаха", Марешки и Симеонов дадоха обет да са "минимум трета политическа сила".

 

Мая Манолова пък си пожела Слави Трифонов и Христо Иванов. Тя самата уверено вижда в следващия парламент, но нямало да управлява с ГЕРБ и ДПС, както и „с техните патерици "Воля", НФСБ, ВМРО“. Амбицията на "Изправи се! Мутри вън!" е в следващия парламент да се формира мнозинство "на почтените", в което да влязат и други демократични субекти като "Има такъв народ" и "Демократична България".

 

Лидерът на "Атака" Сидеров вероятно точно определи изборите като "купен мач", но да видим, нали важна била "атаката".

 

Какво ли още ще чуем в следващите 50 дни? Следва продължение…

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 3336 |15.02.2021 Сидеров за изборите: Сигурни сме, че отиваме да участваме в купен мач . 8| 3067 |11.02.2021 СЗО: Ваксината на AstraZeneca да се използва при всички възрасти . 35| 4264 |09.02.2021 Проф. Витанов: Пуснем ли всички ученици в клас, след 2-3 седмици заразата скача с 10-15% . 4| 2962 |09.02.2021 Ваксинират 246 учители в Благоевградско, дозите не стигат за всички желаещи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads