Реклама / Ads
0| 5465 |26.09.2015 НОВИНИ

Михаил Миков: Благодаря на кмета на Бобошево за грижата за хората

.
Източник: Пресцентър на БСП
„Искам да благодаря на нашия кмет за всичко, което е направил за хората в Бобошево и да го уверя, че той има нашата подкрепа“. Това заяви пред събралите се членове и симпатизанти в клуба на БСП в Бобошево председателят на БСП Михаил Миков. Той призова всички да не се поддават на провокации на другите политически сили, а отново да подкрепят Крум Маринов. „Той е доказал, че е много способен човек с всичко, което е постигнал за хората в общината“, каза още лидерът на левицата.
 

Михаил Миков подчерта, че БСП винаги е отстоявала интереса на хората и ще продължава да го прави навсякъде. Той припомни предложението на левицата за по-справедливо прогресивно данъчно облагане, социалната политика на БСП, насочена към хората, предложенията в сферата на образованието и много други инициативи, отново насочени към обикновения човек.

 

Крум Маринов: Вярвам, че бобошевци ще ме подкрепят, защото знаят какво съм направил за тях

 

„Вярвам, че хората в община Бобошево ще ме подкрепят, защото знаят какво съм направил за тях“. Това заяви кандидатът за кмет на БСП за Бобошево и настоящ кмет на общината Крум Маринов при срещата си с председателя на БСП Михаил Миков в предизборния щаб на партията в града. Маринов припомни, че благодарение на него и екипът му е решен един от най-важните проблеми на хората – липсата на аптека в града. „Въпреки обещанията на хората от ГЕРБ ние сме тези, които успяхме да решим този сериозен проблем“, подчерта кметът на Бобошево.

Благодарение на Крум Маринов Бобошево, освен с нужната аптека, разполага и с модерен спортен комплекс – стадион, открито футболно игрище, открит тенис корт, открит баскетболен корт, закрита спортна зала и хотелски комплекси.  Крум Маринов каза също, че реализирането на тези успешни проекти, както и околовръстният път на града е благодарение на правителството на БСП.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4588 |26.09.2015 Михаил Миков: Дупница ще получи по-добро управление чрез Иван Ибришимов . 6| 4594 |25.09.2015 Миков: Имаме силата да кажем „Стига!” на местно самоуправление, което разделя . 2| 4449 |23.09.2015 Миков: Абсурдни конституционни промени на безпринципно мнозинство . 6| 4301 |22.09.2015 Миков: Независимостта е сред най-големите предизвикателства за българската държава и днес

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads