Реклама / Ads
0| 14313 |17.06.2024 НОВИНИ

Най-добрите 16 танцьори в България се изправят един срещу друг на 21-ви юни пред НДК

.
След оспорвана танцова битка и много емоции, публиката определи Йоли Станчева за победител в квалификациите на Red Bull Dance Your Style България, като с нея на националния финал се класират Борислав Костадинов и Ян Василев. Тримата участника продължават напред към националния финал на 21-ви юни площад България, НДК, където ще се изправят срещу 13 от най-добрите танцьори и хореографи в България.
 

Тримата фаворити на публиката от квалификациите на 16.06 пред Народен театър "Иван Вазов" ще се борят за националната титла Red Bull Dance Your Style шампион на 21-ви юни, Площад България, НДК от 20:00ч. Сред поканените като Wild Card на финала са победителят от миналогодишното издание Климент Тодоров, Елена Коларова, Искра Даскалова, шампионът на България в първото издание на Red Bull Dance Your Style от 2019-та г. Симеон Йорданов и други известни хореографи от страната.

 

Националният победител в третото издание на състезанието ще замине на 5- дневен танцов лагер в Мумбай, Индия, където на 7-ми ноември ще се състезава за световната титла срещу най-добрите танцьори от 54 други държави.


.

Red Bull Dance Your Style е известно с уникалния си формат, в който танцьорите излизат един срещу друг в поредица от кръгове в свободен street dance стил. Музиката се пуска в момента на излизане на участниците, като никой не е подготвен предварително какво ще пусне DJ-ят. Разчита се на танцовите умения и способност за адаптация на участниците. Това, което отличава Red Bull Dance Your Style от останалите формати е, че публиката играе решаваща роля при определянето на победителя. Публиката гласува за любимия си участник във всяка битка, което прави свръзката с аудиторията изключително важна.


.

Виж повече за събитието тук.

 

За Red Bull Dance Your Style:

 

Red Bull Dance Your Style е глобално танцовао състезание, което възхвалява изкуството на уличния танц. Това е платформа за танцьори от всички среди, които могат да покажат своята креативност и индивидуалност. Форматът на състезанието, в който публиката определя победителя, го прави уникално и ангажиращо преживяване както за танцьорите, така и за зрителите. Събитията Red Bull Dance Your Style се провеждат по целия свят, като кулминацията им е вълнуващият световен финал, на който най-добрите танцьори от всяка страна се състезават за титлата "Крал/ица на дансинга".


.

За Red Bull:

 

Red Bull дава крила на хората и идеите. Като една от водещите световни компании за енергийни напитки, Red Bull се ангажира да предоставя положителни и вълнуващи преживявания чрез своите продукти, култура и отговорен маркетинг. Светът на Red Bull дава крила на талантливи хора и подкрепя техните мечти и амбиции. Открийте повече на www.redbull.com.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 2524 |17.06.2024 Аламанов: Псевдо-консервативните анти-научни глупости не са само българско явление. Ето един пример . 1| 2399 |17.06.2024 Не получаваме касов бон - не плащаме. Какви са правата ни? . 1| 2494 |17.06.2024 Имате пътуване до Слънчев бряг? Пътят е в неочакван ремонт . 0| 2328 |17.06.2024 Нетаняху разпусна военновременния си кабинет

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads