Реклама / Ads
17| 12602 |14.09.2021 НОВИНИ

Политологът Слави Василев: Юмрукът ще е основна част от предизборната кампания на Радев

.
Слави Василев
Юмрукът на Румен Радев допадна на мнозинството българи, които искат промяна. Юмрукът ще бъде основна основна част от предизборната му кампания, юмрукът принадлежи на Румен Радев. Това каза политологът Слави Василев .
 

Ако има някакво разделение в БСП спрямо президента Радев, това със сигурност се е случило в последните, да кажем месец-два, защото нали преди това не го отчитахме, а има абсолютно потенциал за подобно нещо поради факта че електоратът на БСП е политически много грамотен и винаги е действал изключително коректно, когато става дума за някаква форма на предателство. Спрямо президента Радев това може да бъде много съществено, много съществен някакъв повод БСП дали да се раздели и дали в по-голямата си част да застане срещу него. Сега това вече е много сложен разговор, да видим как ще се развият нещата, посочи социологът Димитър Ганев пред Нова телевизия.


Аз си мисля, че евентуална кандидатура на проф. Асен Балтов за президент има плюсове и минуси. Ако отиде в политиката, може би медицината ще загуби в неговото отсъствие, но от друга гледна точка той изглежда политически човек. Това е плюс за него като кандидат за президент, че има политическо мислене, взел е политическа позиция в този смисъл. Той е много бързо идентифицируем, но минусът при него е, че в миналото, преди една година, той беше ясно и е ясно асоцииран с управлението на кризата в правителството на Борисов. В този смисъл разделя обществото на ваксари и антиваксери, твърдо управление, по-либерално управление, на хора, които харесват, на хора, които не харесват ГЕРБ, и тази му позиция не го прави човек, който може да протегне ръка, а президентът трябва да може да събира, а не да разделя. Ролята на президента ще му бъде трудна. Това каза психологическият психолог проф. Антоанета Христова.


Сега последните събития от вчера, което можем да коментираме - уволнението на проф. Балтов от "Пирогов", аз не мога да си го обясня, по никой начин не мога. Просто няма логика да си го обясня, нито от гледна точка. На това да си създадеш герой, защото в момента това действие от страна на директора на "Пирогов го създава около него, един ореол на човек, който го преследват. Да кажат поне мотивите, каза още Христова.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 15312 |13.09.2021 Илиян Василев: На света няма политик или пиар, които да изчистят или прикрият срамотите Борисови . 30| 5833 |12.09.2021 Татяна Дончева: Замисълът около Слави Трифонов е деструктивен за българската политическа система . 20| 19868 |12.09.2021 Илиян Василев: Има прослойка на ”усвоители” на евросредства, която се чувства заплашена от забавянето на представянето на националния план в ЕК . 25| 68931 |10.09.2021 Николай Василев: До два дни преди изборите Слави обезателно искаше да фиксираме Петков, Василев и Денков в проектокабинета

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads