Реклама / Ads
0| 4560 |04.02.2016 НОВИНИ

Поморийският кмет: Тончев разпространи некролог с дата и час на заравянето ми

.
Иван Алексиев
Некролог на кмета на Поморие Иван Алексиев бил разпространен в социалните мрежи. Той сам показа зловещото творение, на което е написано кога ще бъде погребан – 10.10.2016 часа от 10 часа в Гробищния парк на Поморие.
 
Затова Алексиев е пратил сигнал до прокуратурата, образувано е досъдебно производство за закана за убийство, но все още няма привлечен обвиняем. Във въпросния некролог пише дословно: „Възпоменание! Ще умре през есента на 2016 година. Умира от алчност и алкохол в леглото на жена си. Смъртта не пита кой крив, кой прав. Бостанът изпраща своя ратай. Остава въглен да гори, където ще падне да боли. Възпоменанието ще се състои на 10.10.2016 от 10 часа в Гробищен парк Поморие“.

Забележете, пише дори кога ще бъда заровен. Само аз знам как съм се почувствал, когато го видях! А как се почувства семейството ми? Досега не съм го заявявал, защото подходих като нормален гражданин. Подадох сигнал до компетентните органи, обясни той.

Апелативният прокурор на Бургас Любомир Петров каза нещо много важно вчера, относно разследването по досъдебно производство по закана за убийство. Пострадал съм аз, кметът на Община Поморие, каза още Иван Алексиев на нарочна пресконференция.

За твърденията на Стоян Тончев, че Алексиев е комуникирал с арестувания за побоя му Мартин Душев, кметът на Поморие изрази готовност да бъде разпитан и да даде пълна разпечатка на телефонните си разговори. Защо това не правят и хора от близкото обкръжение на Стоян Тончев, за да се прецени дали има личен мотив в побоя му, попита той. 

Ето и другите въпроси към Стоян Тончев, които Алексиев отправи през медиите: Има ли доблест да излезе и да ме обвини директно? Къде работи, на каква длъжност и откога? Чии лични интереси защитава? Чии партийни интереси обслужва?

Очаквам от него наистина конкретни и честни отговори. Ако го направи, всичко ще стане ясно, но се съмнявам, че ще го направи, заключи поморийският кметт, който  води дело за клевета и обида срещу Стоян Тончев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4217 |03.02.2016 Арестуваха бияча на журналиста Стоян Тончев . 5| 5429 |18.01.2016 Фрогоко: Поморие завря от слухове за побоя над Тончев . 4| 4186 |18.01.2016 Община Поморие: Историята с Тончев манипулира и нагнетява негативни настроения . 1| 4478 |22.11.2015 Брюкселски кмет: Двама терористи се укриват в белгийската столица

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads