Реклама / Ads
17| 5696 |31.05.2014 НОВИНИ

Повече бира и усмивки, призова нашата бразилска Дилма

.
Повече бира за повече усмивки. Това трябва да бъде мотото на бразилските запалянковци по време на световното първенство по футбол според Дилма Русеф. Президентът на страната домакин, чийто корени са от Габрово, смята че протестите ще секнат с началото на първенството.
 

"Аз съм уверена, че хората ще направят това, което правят винаги - ще се събират с приятели, със семействата си, ще купуват бира и ще стоят пред телевизорите, за да пеят за националния отбор", категорична бе Русеф. В понеделник Дилма ще има среща със Сеп Блатер, за да уточнят всички детайли около старта на първенството.

Междувременно националният отбор си навлече гнева на църквата заради мерките за сигурност. Дузина францисканци пробваха да гледат на живо заниманието в петък, но бяха прогонени. "Искахме да отправим покана към Сколари да посети неделната ни проповед, но ни отрязаха. Очевидно тренировките могат да се гледат само с хеликоптер, а ние нямаме пари за такъв", обяви отец Едкарлуш.

Бащата на Неймар е лъжец и крадец. Това обяви бившият президент на "Сантос" Луис Алваро де Оливейра Рибейро. Според него Неймар-старши е използвал сина си, за да обере бразилския тим и "Барса". "Той мисли само за пари. В последния договор поиска клауза винаги да има на разположение билети от първа класа. Платихме 200 кафета по време на престоя му хотел "Пикадили" в Лондон, както и оргия с момичета. Освен това му намерихме 70-метрова яхта и две къщи в баровски квартал", хвърли бомбата Рибейро.

Една от най-големите звезди на Кот д‘Ивоар Коло Туре хвана в последния момент влака за Бразилия. "Слоновете" признаха в петък след загубата от Босна и Херцеговина (1:2), че той е бил болен от малария. Защитникът на "Ливърпул" пипнал заразата на път за Абиджан, преди да се присъедини към националния отбор. "Следващата седмица ще е готов", обяви лекарят на тима Сирил Да. Брат му Яя Туре също има проблем, той има мускулна травма и все още е в родината си.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 7313 |29.05.2014 Момчил Неков: Отивам евродепутат по волята на българския избирател . 113| 8458 |27.05.2014 Мая Манолова: Гласувалите 600 хил. за ГЕРБ са 11% от избирателите . 12| 5126 |25.05.2014 Радан Кънев: Волен и Гоце - аут, РБ набира скорост . 25| 5123 |25.05.2014 БСП колабира, Бареков е чудото на евроизборите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads