Реклама / Ads
1| 15291 |31.01.2022 НОВИНИ

РАЗГАДАХА ШИФЪРА НА ОЦЕЛЯВАНЕТО

.
Новооткрит „орган“ в човешкото тяло управлява здравето ни
 

Съвременни медицински проучвания разкодираха шифъра на човешкото оцеляване дори и в най-враждебна среда. Разнищвайки същността на имунната ни система до най-дребния детайл, специалистите тръгнали от познатото към непознатото, за да стигнат до неочаквано откритие – съществуването ни зависи от работата на новооткрит „орган“.

 

Кой управлява имунитета ни?

 

Посочван за една от най-сложните системи в човешкото тяло, свещеният граал на здравето – имунитетът – се управлява от червата. Цели 70–80% от имунния отговор, с който тялото ни се бори срещу агресорите, се формира не от какво да е, а от бактериите, които живеят там. С популация, наброяваща трилиони, и общо тегло, достигащо 2,7 килограма, тяхната ключова роля за физическото оцеляване на човека кара някои учени да ги определят като „най-големия орган“. Затворени в сърцевината на тялото ни, тяхното поведение дирижира случващото се вътре в нас като „лошите“ разрушават, а „добрите“ поправят.

 

Битката между „добрите“ и „лошите“

 

Патогените, черпейки своите сили от всеки наш вреден навик, могат да увеличат популацията си главоломно и да „стъпчат“ до смърт полезните бактерии – пробиотичните – за нула време. Стомашно-чревният дискомфорт е първият сигнал за нередност, а после идват отслабеният имунитет и честото боледуване. Единственият начин да им се опълчим е като вкараме директно в червата достатъчно количество „добри“ бактерии, които да са в състояние мигновено да се впуснат в битка и да надвият „лошите“.

 

Действие на ProCombo

 

Световни експерти в областта на биологията и фармацията открили как да победят разболяващите ни бактерии. Те сложили един от най-устойчивите на вредни въздействия пробиотичен щам – Лактобацилус ацидофилус La-14® – в специална двойна капсула DUOCAPTM. По този начин не просто вкарали милиарди „добри“ бактерии в една капсула, а успели да ги съхранят живи и в отлично състояние до момента на тяхното пристигане на „бойното поле“. Нещо повече, двойното капсулиране позволява на вътрешната капсула да служи като предпазен скафандър, с който „добрите“ бактерии преминават през хранопровода и стомаха невредими, за да стигнат директно в червата, където започват да помагат.

 

Подкреплението, зад чиито качества и ефективност застават лекари и изпробвали, у нас носи името ProCombo. Доказано посредством сериозни лабораторни изследвания, той съдържа 200 милиарда CFU/g „добри“ бактерии La-14®. Заради неимоверната му сила приемът на 1 капсула дневно е напълно достатъчен, за да бъде победен и най-упорития враг. ProCombo успешно се справя със стомашни неразположения от различно естество – смущения в изхождането, тежест в корема, подуване и газове, куркане в червата. Дори с неприятните ефекти върху храносмилателната система, нанесени от приема на антибиотици. А възстановявайки баланса на силите в червата и връщайки контрола отново в ръцете на „добрите“, той подкрепя нормалната функция на имунната система и ни предпазва от болестотворните атаки, независимо от сезона и възрастта.


.

 

Можете да откриете ProCombo в най-близката аптека до вас.

 

Повече информация за ProCombo може да намерите ТУК >>>

 

* ProCombo е на първо място по брой продадени опаковки в България за 2020 и 2021 год. за лекарствени продукти без лекарско предписание в ОТС категория „Пробиотици“, по данни на IQVIA.

 

Източник: ProCombo

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 42| 26255 |02.12.2021 Евгений Дайнов: Нинова за оцеляването си ще пожертва не само БСП, но и коалиционното правителство . 4| 3646 |22.11.2021 Проф. Петров: Изборите ни отклониха от оцеляването на нацията ни . 2| 6328 |31.10.2021 Сънувате еротика или смърт? Учените разгадаха посланията . 3| 3449 |23.12.2020 Стойко Танков: Оцеляването на общинските болници е премахването на статута им на търговски дружества
Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads