Реклама / Ads
6| 6074 |21.09.2010 НОВИНИ

Сапун „изпързаля” Цачева в „Стани богат”

.
Цецка Цачева
Цачева отговорила на 9 въпроса в шоуто; потърсила помощ от М. Константинов, но той я "подхлъзнал".
 

Откъде произхождат камилите - от Северна Америка, от Африка, от Азия или от Австралия? Ако въпросът ви изгаря отвътре и не ви дава мира, чуйте отговора му този четвъртък лично от председателката на парламента Цецка Цачева. Тогава ще се излъчи първата част от шоуто "Стани богат" с участието на първата дама на парламента. Цачева се включи в благотворителната кауза на предаването, което този сезон набира средства за стипендии на талантливи деца в сферата на спорта. Освен парите, които тя успяла да спечели шефката на депутатите в 41-ото НС дарила и лични 2000 лева за бъдещите звезди на спорта, разказаха за "Труд" от публиката.

Цачева отговорила на 9 въпроса. Препъникамък обаче се оказало питането: "През 1941 г. е излъчена първата 10-секундна реклама в паузата на ръгби мач. Какво се е рекламирало - президентски избори, марка сапуни, почивка на Хаити или часовници." Въпросът доста затруднил Цачева и тя се обърнала за помощ към приятел - математикът и член на ЦИК Мишо Константинов.

През 2005 г. в друго тв шоу "Тест на нацията" той се доказа като българина с най-висок коефициент на интелигентност. Въпреки това обаче въпросът за рекламата изпотил и него. По пътя на логиката той изключил варианта с президентската кампания. Шефката на депутатите поискала жокер от публиката, която пък я посъветвала да заложи на "сапуна". Този отговор обаче "подхлъзнал" Цачева, защото бил грешен. А кой е верният ще разберем този четвъртък!

Следващата седмица в сряда пък ще се излъчи втората част от шоуто с участието на парламентаристка № 1.
Тогава зрителите ще видят и как Цачева танцува с водещия Ники Кънчев блус на фона на "Младостта си отива". Песента, изпълнена на живо в студиото от любимия певец на председателката на Народното събрание Михаил Белчев е голямата изненада за Цачева от екипа на шоуто.

Любопитна подробност е, че в публиката, наред със съпруга и сина, както и много нейни съученици от Плевен и дори учителката по математика - другарката Пацева, зрителите, ще видят и депутата от БСП Янаки Стоилов. Макар в парламента те да са от двете страни на барикадата - тя от управляващите, той в опозиция, ще се окаже, че Цачева и Стоилов са се движили в обща студентска среда в юридическия факултет и дори са били партньори на бридж. Стоилов и Цачева били дори заедно и в неформалния кръжок "Делфин", в който членували кандидат-висшисти с по-разкрепостено мислене, с афинитет към театъра, поезията и изкуството. (Труд)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4871 |31.08.2010 Ц. Цачева: Смяна на А. Ангелов не е обсъждана . 3| 4951 |14.07.2010 БСП заплаши Цачева с етична комисия заради пристрастност . 21| 5654 |01.07.2010 Ц. Цачева: Кака Гицка не може да се грижи за себе си, прави го държавата . 2| 4898 |16.06.2010 Цачева брани съпруга си от жълтия Каролев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads