Реклама / Ads
0| 24085 |08.04.2022 ГЛАСЪТ

Ще платя пътуване на депутата Симов до Буча или Мариупол, да се разходи между трупове и развалини

.
Другаря Ал. Симов
Ще платя пътуване на депутата от БСП Александър Симов до украинските градове Буча и Мариупол. Може да отскочи и до Бородянка. Да, наистина ще го направя, макар да нямам излишни пари. Истината ми е по-скъпа от пенсията. За какво иде реч...
 

Симов се изказал по партийната им телевизия, че кадрите от зверствата на руски военни в Буча са фалшиви. „Много ме яд и много съжалявам, че церемонията по раздаването на наградите Оскар мина, тъй като ако не беше минала, фарсът, който се опитват да ни представят, филмът, който се опитват да ни прожектират, наречен "Клането в Буча", щеше веднага да се класира за такава награда".

 

Бре, излиза, че целият свят е жестоко заблуден. Няма да коментирам качеството на симовия мисловен процес - сами го направете. Съзнавам, че по някакъв начин рекламирам другаря Симов, но съм готов да понеса това в името на истината. Иди, драги Симов във въпросните украински градове. Иди и виж, както бе нарекъл своя филм Елем Климов. Носи си и фотоапарата „Смяна 8“ или „Зенит“, снимай „фарса“ и се върни с доказателства, че руската армия и путиновата война са благотворителна организация с хуманитарна мисия. Докажи също, че украинците са инсценирали въпросните военни престъпления. Както вярваш, че американците са заснели в студио кацането на астронавтите на Луната... Опровергай световно признати медии като BBC и The New York Times, които са публикували материали за Буча, с анализ на кадрите от градчето и категоричното заключение – клане. Ти го казваш.

 

Пред Симов се открива невероятната възможност да се прочуе в целия свят с разгрома на западната пропаганда, която твърди, че в Украйна Русия води война и загиват хиляди невинни. Не ревнувам за славата, с която ще се покрие Симов, затова жертвам пенсията си и му давам възможност да извърви пътя към истината като истински рицар на Путиновия орден.

 

Готви се за път, Симов! Вземи каската, мешката и противогаза. На изпроводяк тьотя Митрофанова ще те дари с походен самовар. Може и да те целуне... Славен път те чака! И безплатен - като за депутат.

 

Огнян Стефанов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 47256 |07.04.2022 Бивша голяма клечка в България пише писмо на Путин . 0| 24546 |07.04.2022 „Възраждане“, как не Ви е срам? . 0| 13479 |06.04.2022 Чугуненоглави копейкиновци плуват към потъналия „Аврора“ . 0| 12596 |05.04.2022 Буча и в ”Сърцето на машината”: Могат ли болните мозъци и всички виновни за войната да се покаят?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads