Реклама / Ads
0| 7222 |02.08.2022 НОВИНИ

Снимка на Кирил и Лена, хванати за ръце, се превърна в хит в мрежата. Оказа се илюзия

.
Кирил Петков и Лена Бориславова Източник: БНТ
Бившият министър-председател Кирил Петков и шефката на кабинета му Лена Бориславова напуснаха церемонията по предаването на властта хванати за ръце. Това става ясно от снимка на БНТ. Фотосът, обаче се оказа зрителна илюзия, тъй като видеата показват, че те не са се хващали.
 

За личните им отношения между Петков и Бориславова само се намекваше по време на мандата. В същото време Петков демонстрира нормални отношения с жена си Линда. Наскоро семейството с трите им деца отидоха на плаж Корал.

 

Въпросната снимка от днес се превърна в най- споделяната в интернет пространството.

 

Лена Бориславова реагира, като написа във Фейсбук:

 

"В деня, в който кабинетът Петков предаде щафетата на служебното правителство, искам да благодаря на всички журналисти, които отразяваха работата ни през последните 7 месеца и направиха видими усилията и резултатите ни, следиха за грешките ни, отстояваха правото на гражданите да знаят фактите и се бориха с фалшивите новини.

Днес в Министерския съвет имаше най-малко стотина репортери, фоторепортери, оператори. Всички знаехме, че те ще бъдат постоянно с нас и ще заснемат всичко, от всякакъв ъгъл, включително такъв, от който изглежда сякаш съм хванала премиера за ръка. Не бих и не съм го направила.

Няма проблем, че има такъв кадър.

 

Има проблем, че той ще послужи за поредната акция, която да дискредитира участието на жени в политиката и да удари по лидера на партията, която започна промяната.

Първите жени депутати се избират през далечната 1946 г.

Уви, над 70 години по-късно най-големият грях е да си жена, която иска да се развива професионално със собствени сили и да има мнение. Тази жена веднага бива заклеймена като нечия държанка, като неубедителна, нерационална, интелектът и личните качества нямат значение - друго е средството за успех и то зависи пак от мъж.
Промяна е нужна в света, но още повече тук, в България.
#продължавамепромяната"

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3020 |02.08.2022 Илияна Йотова: Кирил Петков прави внушения за обръщане на страната към Москва . 0| 6987 |02.08.2022 Нарушения при “Балкански поток” установили при проверка, разпоредена от Кирил Петков . 0| 7916 |01.08.2022 Иво Христов: Седемте митични танкера на Кирил Петков са начин да се прехвърли проблема от болната глава на здравата . 0| 3109 |01.08.2022 Гроздан Караджов: По отношение на АПИ бяхме блокирани лично от Кирил Петков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads