Понеделник, 21 Януари 2019, 04:27
Frognews
0| 2706 |03.07.2018

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 04 юли 2018 г. (сряда), във връзка с пресвързване на довеждащ водопровод над с. Мърчаево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

с. Мърчаево

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада до кметството  .

На 04 юли 2018 г. (сряда), във връзка с ремонт на водомерен възел на бул. „Сливница“, Център , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Сливница“ от бул. „Стефан Стамболов“ до бул. „Княгиня Мария Луиза“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Княгиня Мария Луиза“ ъгъла с бул. „Сливница“.

На 04 юли 2018 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Първа българска армия“ жк. „Военна рампа“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул.“Първа българска армия“ от река Суходолска до ул. „Милан Делчев“

ул. „Нешо Бончев“ от ул. „Петър Борисов Величков“ до ул. „Планинско цвете“

ул. „Разлог“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Първа българска армия“ ъгъла с ул. „Нешо Бончев“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 04 юли 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Христо Ботев“, с. Яна , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Ботевградско шосе“, ул. „Буховско шосе“, ул. „Заводска“, ул. „Старо Буховско шосе“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Ботев“ пред пощата.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания. Моля, подкрепете ни.
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2637 |02.07.2018 . Ръководството на “Софийска вода” в диалог с жители на район “Люлин” 0| 2866 |28.06.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2738 |28.06.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2598 |27.06.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах