Реклама / Ads
Frognews
0| 2924 |05.07.2018

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 06 юли 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стефан Стамболов“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Стефан Стамболов“ от бул. Тодор Александров“ до ул. „Пиротска“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Стефан Стамболов“№18.
На 06 юли 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателни кранове и пожарен хидрант на ул. „Илия Велинов“ с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Апостол Ламбов“, ул. „Мито Войнишки“, ул. „Илия Велинов“, ул. „Хаджи Димитър“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Илия Велинов “ ъгъла с ул. „Любен Каравелов“.
На 06 юли 2018 г. (петък), във връзка с механично почистване и дезинфекция на резервоар „Шумака“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Вилна зона „Шумака“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Симеоновско шосе“ и отбивката за резервоара.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
Отдел Комуникации на „Софийска вода

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2888 |03.07.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2779 |02.07.2018 . Ръководството на “Софийска вода” в диалог с жители на район “Люлин” 0| 3045 |28.06.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2905 |28.06.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ