Реклама / Ads
50| 9777 |25.05.2012 НОВИНИ

Софка блесна с визия и тоалет и угасна на полуфинала на Евровизия

.
Софка даде всичко от себе си, но остана разочарована в Баку
Слаби песни, но мощни сценични присъствия белязаха втория полуфинал на Евровизия. Кристалната зала в Баку беше най-впечатляваща, както и кадрите от лъскавата столица на Азербайджан, град, който има какво да покаже на чуждите туристи, благодарение на нефта и държавата.
 

Софи Маринова не се класира за финала на "Евровизия" в Баку. Песента й "Love unlimited" не можа да се пребори с останалите 18, които участваха във втория му полуфинал късно снощи в столицата на Азербайджан. Литва, Босна и Херцеговина, Сърбия, Украйна, Швеция, Македония, Норвегия, Естония, Малта и Турция бяха избрани за финалисти след зрителско телефонно гласуване и вот на международно жури от музиканти. В интерес на обективната истина повечето от песните не блестяха с особени качества и на този фон песента на Маринова спокойно можеше да премине Рубикона.

За нашата страна това беше осми опит в конкурса "Евровизия". До заключителната му част са стигали единствено Елица Тодорова и Стоян Янкулов-Стунджи, които през 2007 година заеха петото място с песента "Вода".

Софи Маринова беше една от много малкото изпълнители, представили сами песента си на сцената на Кристалната зала в Баку. Софка впечатли с тоалет и перфектна фигура, но нямаше зрелищен бекграунд.

За БНТ тя каза, че се чувства тъжна, но се зарече догодина пак да се пробва в "Евровизия": "Малко съм тъжна, защото не споменаха нашата България и не отидохме на финал. Честно казано аз въобще не мога да повярвам и мисля, че сънувам, че не казаха България, защото целият екип се постарахме. И като облекло, и като визия. Да не говорим, че и аз дадох всичко от себе си и изпях песента с много любов, с усмивка. Не знам защо така се получи. Но просто трябва да се усмихваме, животът продължава, животът е хубав. Догодина пак ще се явявам, защото тръпката наистина е много голяма и искам пак да изживявам такива моменти. Това ме зарежда и ме прави да се чувствам жива".

Финалът на "Евровизия", в която ще участват 26 държави, e в събота. Тогава освен 20-те песни, избрани от полуфиналите, ще се чуят и тези на Германия, Франция, Великобритания, Италия, Испания и Азербайджан, които по регламент винаги пеят директно на финал. Всички очакват поредното геополитическо гласуване, което обичайно изтиква бившите мегадържави като Русия, Сърбия и ексрепубликите им напред. По силата на тази логика страни като Турция, Гърция и др. също печелят, независимо от качеството на песните, заради огромния брой емигранти навсякъде в Европа.

След поредното българско отпадане у зрителите отново се събудиха резонните въпроси защо не се залага на успешния модел, завел Стунджи и Елица в челото на класирането преди 5 години.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5728 |12.04.2012 Ислямисти заплашват “Евровизия” с терор . 2| 5228 |14.11.2011 Започва ревизия в Общинска банка . 13| 4987 |29.08.2011 Ревизия за скандални сделки в столицата . 2| 5303 |01.07.2011 “А” група си прави телевизия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads