Реклама / Ads
36| 6740 |24.07.2010 НОВИНИ

Станишев: Разпечатайте кой е говорел с Трактора, кой е ял и пил на “Спартак”

.
Сергей Станишев
Ако лоялният гражданин Алексей Петров е главата на организираната престъпност, правя предложение, от което е много лесно ще се разбере кои са политическите фигури, свързани с него. Нали извадиха на Красьо Черничкия разпечатките от разговорите му? Дайте да видим с кого от политиците е говорил 4 г. назад пък Алексей Петров.
 

Предложението е лично на лидера на БСП и екс премиер Сергей Станишев. В интервю пред “24 часа” той е категоричен, че с него Трактора не е разговарял. Станишев твърди още, че на басейна "Спартак" имало ресторант и охранителни камери, от които може да се види кой ходи да обядва и вечеря там. Сигурен съм, че ще има интересни хора, казва Станишев намеквайки за хора от сегашното ръководство на държавата.

Според Станишев адвокатите на Трактора са най-добрите и затова ги наел и той. Те го консултирали още когато Алексей Петров бил обикновен "лоялен гражданин". Ина Лулчева е защитавала Луканов и много други публични хора и съм убеден, че могат да организират добра защита, хвали се още Станишев.

Той е категоричен, че е готов и ще бие всеки от потенциалните кандидати за лидер на БСП.
“За разлика от тези, които се заявяват, аз постоянно се срещам с членовете на БСП и знам какво искат Най-много ги вбесява това разноговорене от няколко човека от върха. Казват: “Защо не дойдат при нас, спрете да се занимавате със себе си там, горе.” Но там, горе, е много тесен съставът, който го прави. И все повече хора се ядосват на тези, които с приказки вредят на БСП”, обяснява още настоящият лидер.

Според него ако се направи таен избор за председател и за Национален съвет, резултатът ще е много интересен. Тези, които твърдяли, че познават партията, имали много превратни представи за нея - и за политическите инстинкти на БСП, и за желанието на хората по места да се борят с опонента ГЕРБ, а не да се занимават с вътрешно-партийни спорове.
Станишев отчита, че в началото на парламента групата на БСП била в шок, но сега ситуацията се променила видимо - 52 на сто от въпросите в парламента са зададени от БСП, а дебатът за бюджета бил проведен основно от левицата.

Станишев прави и интересно сравнение в интервюто си, твърдейки, че БСП е обладана от феномена на Том Сойер. Както леля му го наказала да боядисва оградата, така и БСП били наказани от избирателите да бъдат в опозиция. “Първоначално той го прави с голямо неудоволствие, но постепенно въвлича своите приятели, дори те му подаряват бонбонче, ножче, за да им позволи да боядисват. Така и с нас - групата започва да влиза в опозиционна кондиция. Това е добре и за нас, и за страната, защото единствената активна и съдържателна опозиция е БСП”, твърди депутатът.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 43| 5257 |26.06.2010 С. Станишев: Ако бях премиер, нямаше да докарам нещата дотук . 13| 5079 |22.06.2010 Станишев: Човек на БЕХ е в конфликт на интереси, махнете го . 20| 4911 |21.06.2010 Станишев: Борисов се държи хулигански, ще внасяме ток от Турция . 22| 4941 |07.06.2010 С. Станишев: Ще ме съдят по политическа поръчка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads